Odesláno 6. srpna 2008 16 let vcera vecer mi prestalo jit jedno Ocko TV a ta rezerva uz mi nepise ze Neni Pristup a je tam info ze je to kodovano Conax i Cryptworks.. deje se neco? pribude neco???
Odesláno 6. srpna 2008 16 let Delo, ale uz nedeje, TV kanaly se vratili do stavu pred touto zmenou, ale doslo k presunu radiovych kanalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. srpna 2008 16 let Ano, protoze byly presunuty z 1. muxu na 7. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. srpna 2008 16 let Já bych řekl, že na 73. pozici přibude History Channel, jelikož to je kodovano Cryptoworks..a když ne on, tak něco se signálem z UK Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. srpna 2008 16 let Mě se teď STB tváří, že je programl "FTA". UPC deklarovalo tenhle stream jako Must Carry, tak nevím zda se tam objeví "komerční" programy Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. srpna 2008 16 let Jj, bude to určitě free. A jelikož UPC už dříve oznamovalo, že do nabídky (poté jsem se dozvěděl, že právě do tohohle muxu) zařadí Meteo TV.
Odesláno 7. srpna 2008 16 let o Meteo TV mluvil i p. Malina v nekterych z predchozich dilu , NE ? V poslednim, tedy cervnovem, UPC INFORMUJE rikal p.Malina, ze METEO TV se objevi v nabidce "do konce cervna". Vysledek zname vsichni.....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.