Přejít na obsah

DVR -problémy s nahráváním

Doporučené příspěvky

len tak dokumentacne, pretoze uz som fakt rezignovany

nejaku dobu som si myslel, ze som nad tym handanom vyhral, viedlo ma k tomu to, ze uz snad mesiac-dva nahraval tak ako mal, ziadne cierne obrazovky, atd.

zjavne ho tento nudny zivot omrzel, tak si vymyslel fintu a zacal nahravat kazdy program o hodinu neskor ako bolo nastavene

vsimol som si to asi po dni a pol, po vypnuti a zapnuti sa zas spamatal

(ked som si to vsimol, cas ktory deklaroval bol 10:04 (a tolko aj bolo), 4 minuty nahraval, nastavene nahravanie mal 9:00-9:30)

A to pouzvas jednorazove nahravani pres EPG ?

Jinak mam zkusenosti, ze pokud se pouziva jine nez jednorazove, tak nastavaji problemy s tim ze DVR obcas neco nenahraje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
A to pouzvas jednorazove nahravani pres EPG ?

nie, 99% veci nahravam cez opakovane nahravanie (kedze vlastne nahravam hlavne serialy)

Jinak mam zkusenosti, ze pokud se pouziva jine nez jednorazove, tak nastavaji problemy s tim ze DVR obcas neco nenahraje.

no mne sa take este nestalo (teda okrem pripadov, ked sa zasekol, vtedy je pochopitelne, ze uz nenahral nic, ci uz z epg alebo opakovaneho

To je zvláštní, já jsem teď taky delší dobu zcela bez nahraných černých. Ty Handany mají snad mezi sebou nějakou sociální síť :-)

Ale to posunutí o hodinu už jsem taky jednou viděl - byla to nahrávka podle EPG z Prima Cool.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Návštěvník UPC-021

Teďkom se mi stalo, že jsem nahrával od 20:00 do 22:00 dle EPG, 30 Minut posunutí nastaveno v menu

A mám 2 nahrávky se stejným názvem

Jedna od 20:00 do 22:00

a druhá od 22:00 do 22:30 :-D

Možná mě ukamenujete že už to tu je ale jsem línej hledat :D

Pokud DVR nahraje něco a pak je tam jen černá obrazovka prý pomůže když před přehráváním máte navolen ten kanál ze kterého bylo přehráváno. Něco s kódováním :?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník s
Možná mě ukamenujete že už to tu je ale jsem línej hledat :D

Pokud DVR nahraje něco a pak je tam jen černá obrazovka prý pomůže když před přehráváním máte navolen ten kanál ze kterého bylo přehráváno. Něco s kódováním :?

nie je cierna obrazovka ako cierna obrazovka

pri niektorych to pomoze (ked si handan len poznaci nahravku ako dekodovanu, ale v skutocnosti ju nedekoduje), pri zvysku nie (ked ju dekodne uplne zle)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...