Přejít na obsah

DVR -problémy s nahráváním

Doporučené příspěvky

To je správná otázka, někdo s Technisatem by mohl přispět troškou do mlýna. Já mám jen tři Handany a všechny magii TV - rádio - TV potřebují poměrně často. Možná je to jen pocit, ale v poslední době ještě o něco častěji než před pár týdny.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Návštěvník s

tak som prave zistil, ze 27.2. tomu mojmu dvr drblo a vacsinu nahravok z toho dna a nasledujucich mam ciernopretacavych

po par dnoch sa to zas spamatalo

fakt ma to nadchlo, doteraz som tieto problemy nemaval

To je správná otázka, někdo s Technisatem by mohl přispět troškou do mlýna. Já mám jen tři Handany a všechny magii TV - rádio - TV potřebují poměrně často. Možná je to jen pocit, ale v poslední době ještě o něco častěji než před pár týdny.

Technisat - žádný problém, u Handadu si na to vzpomínám, že to dělalo, ale za 3 měsíce s Technisatem ani jednou.

Návštěvník D71

Taky se mi to stává v poslední době často.

Mám trochu obavy, po současném přidávání programů, jestli to technicky UPC zvládá kapacitou rozvodů atd.

Technik mi prozradil, že jsou většinou značně poddimenzované...nevím.

D71: rozvod kabelove TV ma kapacitu zhruba 100 8MHz kanalu = 100 multiplexu = 800 TV kanalu v SD rozliseni, samozrejme za predpokladu ze by v kabelu jelo pouze digitalni vysilani.

Takze tim to rozhodne neni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník D71
D71: rozvod kabelove TV ma kapacitu zhruba 100 8MHz kanalu = 100 multiplexu = 800 TV kanalu v SD rozliseni, samozrejme za predpokladu ze by v kabelu jelo pouze digitalni vysilani.

Takze tim to rozhodne neni.

Platí to po celé cestě od odbavení po zásuvku?

Pokud ano, tak čím to je, že se to v poslední době tak zhoršilo?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...