Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

To je správná otázka, někdo s Technisatem by mohl přispět troškou do mlýna. Já mám jen tři Handany a všechny magii TV - rádio - TV potřebují poměrně často. Možná je to jen pocit, ale v poslední době ještě o něco častěji než před pár týdny.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

DVR funguje celkem dobre, u CV-5000 a 7000 je to prepinani TV/R potreba casteji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tak som prave zistil, ze 27.2. tomu mojmu dvr drblo a vacsinu nahravok z toho dna a nasledujucich mam ciernopretacavych

po par dnoch sa to zas spamatalo

fakt ma to nadchlo, doteraz som tieto problemy nemaval

Odesláno
To je správná otázka, někdo s Technisatem by mohl přispět troškou do mlýna. Já mám jen tři Handany a všechny magii TV - rádio - TV potřebují poměrně často. Možná je to jen pocit, ale v poslední době ještě o něco častěji než před pár týdny.

Technisat - žádný problém, u Handadu si na to vzpomínám, že to dělalo, ale za 3 měsíce s Technisatem ani jednou.

Odesláno

Tak včera opět dvakrát jenom nahraná tma.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Taky se mi to stává v poslední době často.

Mám trochu obavy, po současném přidávání programů, jestli to technicky UPC zvládá kapacitou rozvodů atd.

Technik mi prozradil, že jsou většinou značně poddimenzované...nevím.

Odesláno

D71: rozvod kabelove TV ma kapacitu zhruba 100 8MHz kanalu = 100 multiplexu = 800 TV kanalu v SD rozliseni, samozrejme za predpokladu ze by v kabelu jelo pouze digitalni vysilani.

Takze tim to rozhodne neni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

dnes dopoledne, čt2, opět černo

já snad začnu zase nahrávat na starý DVD rekordér

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
D71: rozvod kabelove TV ma kapacitu zhruba 100 8MHz kanalu = 100 multiplexu = 800 TV kanalu v SD rozliseni, samozrejme za predpokladu ze by v kabelu jelo pouze digitalni vysilani.

Takze tim to rozhodne neni.

Platí to po celé cestě od odbavení po zásuvku?

Pokud ano, tak čím to je, že se to v poslední době tak zhoršilo?

Odesláno

Že by to mohlo být tím, že zakódovali všechny programy ....

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague