Návštěvník mill Odesláno 9. srpna 2008 Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 Dneska jako na potvoru kdyz zacina olympiada mi zreme odesel STB. Hned na zacatku prehravani sel obraz skubane, coz uz se parkrat stalo, tak jsem proste ovladacem vypnul a po naslednem zapnuti uz nenabehl. Na display se toci porad ta animace a roztoci se disk, ale to je vsecho. Po vypnuti ze zasuvky zadna zmena, pouze se smazal cas zobrazovany ve standby. zrejme se nevyhnu reklamaci - nemate zkusenosti jak rychle to je ? Popr. jestli je mozne pretahnout data do noveho stb, pokud neni zavada primo na disku ? Mam tam docela dost veci co jsem jeste nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. srpna 2008 Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 Zkus si snim jeste chvily pohrat, treba to jeste rozdejcha. Jinak pokud by byl HDD OK, tak by teroreticky stacilo ho prohodit do druheho STB, ale to ti asi nikdo neudela, tazke se ztrejme s obsahem rozluc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mill Odesláno 10. srpna 2008 Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 po chvili laborovani jsem ho spustil, ale vypada to spatne - spusti se asi 1x z 10-15 pokusu - v seznamu naplanovanejch nahravani jsou nesmysly typu 25113.212 (null) - nahravat se neda, pise to anglicy chbyu pri tevirani souboru - vsechny nahravky ukazuji v radku s kanalem ikoku radia a cislo 0 a problikava tam obcas 47 nebo nesmysly, vsechny nahravky maji pry 6,1 GB a na disku je volno cca 153 GB (spravne ma byt cca 29 GB) a v udaji naposledy prehrane je budto 00:00 nebo nesmysl jako 3458:00 - nic nejde prehrat, potom se vzdycky kousne - nahravky nejdou mazat ani jednotlive, ani hromadne pres editaci - nejde celkove smazani vseho pres menu, ani format disku, vzdycky se zobrazi okno ze neco dela, ale to tam jen visi a nic se nedeje - po vypnuti a zapnuti je to vsechno jako predtim mam dojem ze to bude tim diskem, kterej bych si i sam mohl vymenit, jenomze mam obavy ze kdyz to bude i neco jinyho, abych nemel problemy s reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 10. srpna 2008 Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 to anglický moudro o tom, že nemůže otevřít soubor, na mě taky jednou zkusil a důsledně na to konto celý den nenahrával, byť na displeji samozřejmě svítílo REC1, REC2, atd... a na disku bylo místo. Po vypnutí a zapnutí se vrátil do normálního stavu. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. srpna 2008 Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Asi je fakt tuhej, takze reklamacka. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mill Odesláno 11. srpna 2008 Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Tak technik prijde u utery odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.