Přejít na obsah

navyšování rychlostí ADSL - jak to bude s UPC ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tukancheez

Velice zajímavé informace, potěšily mne. Teď ještě ať s tím řádně zahýbají. Je jisté, že Netbox do rychlostí to netrumfne, ale snad se alespoň dočkáme jak psal Frank, ceny ceny a zase ceny. Myslím si, že se jim ale za žádnou nechce přicházet o zisk, přeci jen z toho jde nějaká část do vývoje sítě....

Inu počkáme si, ale jsem rád, že se něco děje, jestli takto každý rok v září se bude něco dít s internetem, tak to za pár let budeme mít doma třeba i 100mbit přípojku :lol:

u tarifu Netbox Premium z 15360/4096 kbit/s na 30720/8192 kbit/s za 999 korun

vidim dobře :shock: ? :lol::lol::lol:

no, ale co, aspon ze nam pan Malina odpovedel..a vime, ze se zvysi download i upload..pokud by se zvysil upload i download aspon o 2MB/s..stačilo by mi to :)

ale osobně si myslím, že to bude o mnohem více..tipuju, že např. Light se zvýší na 12MBit/s... :D a to bych měl velkou radost

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
u tarifu Netbox Premium z 15360/4096 kbit/s na 30720/8192 kbit/s za 999 korun

vidim dobře :shock: ? :lol::lol::lol:

no, ale co, aspon ze nam pan Malina odpovedel..a vime, ze se zvysi download i upload..pokud by se zvysil upload i download aspon o 2MB/s..stačilo by mi to :)

ale osobně si myslím, že to bude o mnohem více..tipuju, že např. Light se zvýší na 12MBit/s... :D a to bych měl velkou radost

10/1 za 400 / Starter, Easy a Light

20/2 za 800 / Classic

30/3 za 1200 / Extreme

to by bylo podle mě dostačující, ale toho se těžko teď dočkáme... :? upload u netboxu jen tak upc netrumfne... :oops:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Tukancheez

@SLamb: napsal jsi hezkou sestavu tarifů, bohužel Tě zřejmě musím zklamat, že upload 3mbit je dle mě zatím v nedohlednu, chce to novější technologie (Docsis) psáno je tu o tom hodně. (ale to Ty zřejmě víš) jinak KÉŽ by se to Tvojí nabídce alespoň trošku přiblížilo :P

Netbox nasadil laťku příliš vysoko :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...