Odesláno 9. září 2008 16 let navyseni rychlosti bude a to znatelny nějaký bližší info by nebylo ? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. září 2008 16 let ... ale nemužete srovnávat netbox s UPC netbox má svoji specifickou síť postavenou na tom že jsou hlavně na sídlištích kde je milion lidí.
Odesláno 10. září 2008 16 let ... Služby UPC Internetu budou vždy nejvýhodnější co do poměru kvalita/cena ...F. Malina :) snad nekeca :)
Odesláno 10. září 2008 16 let Velice zajímavé informace, potěšily mne. Teď ještě ať s tím řádně zahýbají. Je jisté, že Netbox do rychlostí to netrumfne, ale snad se alespoň dočkáme jak psal Frank, ceny ceny a zase ceny. Myslím si, že se jim ale za žádnou nechce přicházet o zisk, přeci jen z toho jde nějaká část do vývoje sítě.... Inu počkáme si, ale jsem rád, že se něco děje, jestli takto každý rok v září se bude něco dít s internetem, tak to za pár let budeme mít doma třeba i 100mbit přípojku
Odesláno 10. září 2008 16 let u tarifu Netbox Premium z 15360/4096 kbit/s na 30720/8192 kbit/s za 999 korun vidim dobře ? no, ale co, aspon ze nam pan Malina odpovedel..a vime, ze se zvysi download i upload..pokud by se zvysil upload i download aspon o 2MB/s..stačilo by mi to ale osobně si myslím, že to bude o mnohem více..tipuju, že např. Light se zvýší na 12MBit/s... a to bych měl velkou radost Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 10. září 2008 16 let u tarifu Netbox Premium z 15360/4096 kbit/s na 30720/8192 kbit/s za 999 korun vidim dobře ? no, ale co, aspon ze nam pan Malina odpovedel..a vime, ze se zvysi download i upload..pokud by se zvysil upload i download aspon o 2MB/s..stačilo by mi to ale osobně si myslím, že to bude o mnohem více..tipuju, že např. Light se zvýší na 12MBit/s... a to bych měl velkou radost 10/1 za 400 / Starter, Easy a Light 20/2 za 800 / Classic 30/3 za 1200 / Extreme to by bylo podle mě dostačující, ale toho se těžko teď dočkáme... upload u netboxu jen tak upc netrumfne... :oops: - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. září 2008 16 let No, ceny se určitě snižovat nebudou, jsem zvědavej o kolik se zvedne upload.
Odesláno 10. září 2008 16 let @SLamb: napsal jsi hezkou sestavu tarifů, bohužel Tě zřejmě musím zklamat, že upload 3mbit je dle mě zatím v nedohlednu, chce to novější technologie (Docsis) psáno je tu o tom hodně. (ale to Ty zřejmě víš) jinak KÉŽ by se to Tvojí nabídce alespoň trošku přiblížilo Netbox nasadil laťku příliš vysoko
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.