Přejít na obsah

navyšování rychlostí ADSL - jak to bude s UPC ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník FaBio
No jsem zvědavý na oficiální vyjádření :)

Ale jakože nevypadá to špatně, jen mě mrzí, že upload je stále tam kde je...

V tom článku na lupě je psáno, že teoretická max hodnota uploadu je 27mbit? Může mi nějak někdo objasnit, trošku nebo nasměrovat mi nějaké info o tom jak to UPC dělí mezi své zákazníky? Protože, když se tam píše jak má tato síť ještě rezervy tak mi nějak nedochází proč by UPC tak šetřilo s uploadem a nedalo by třeba 2mbit :)

Někde bude háček...

Jinak opět stávající stálí zákazníci ostrouhají před novými "ovečkami" UPC :roll:

S tim uploadem je pravda ze by neco delat mohli.

Dovedes si predstavit jak by sit unesla kdyby si vsem svejm stavajicim zakaznikum zvysil nekolikanasobne rychlost asi by to mo nestihala.

Návštěvník Tukancheez

Dovedes si predstavit jak by sit unesla kdyby si vsem svejm stavajicim zakaznikum zvysil nekolikanasobne rychlost asi by to mo nestihala.

Nedovedu, nejsem člověk od UPC. A nedovedu si představit jak to vlastně i funguje, ale vím jedno, jsem zákazníkem pěkných let, a takto se UPC odměňuje stálým zákazníkům, docela smutné, nemyslíš?

Holt, asi ještě žiju v době "Bylo nás pět" kdy si obchodník p. Bajza vážil každého svého zákazníka. Doba je zřejmě jiná, musím se probrat :)

Nejde o to, že by UPC muselo všem tuto rychlost navyšovat najednou, co takto postupné navyšování?

BTW: kde se objevují oficiální zprávy od UPC?

Autor článku na Lupě.cz píše, že více info vyjde v Lidových novinách... hmm, docela neefektivní sdělení informace takového rázu jako je zrychlování. Je vidět, že jejich web je taky docela k ničemu :)

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník FaBio

Nedovedu, nejsem člověk od UPC. A nedovedu si představit jak to vlastně i funguje, ale vím jedno, jsem zákazníkem pěkných let, a takto se UPC odměňuje stálým zákazníkům, docela smutné, nemyslíš?

Hold, asi ještě žiju v době "Bylo nás pět" kdy si obchodník p. Bajza vážil každého svého zákazníka. Doba je zřejmě jiná, musím se probrat :)

Nejde o to, že by UPC muselo všem tuto rychlost navyšovat najednou, co takto postupné navyšování?

BTW: kde se objevují oficiální zprávy od UPC?

Autor článku na Lupě.cz píše, že více info vyjde v Lidových novinách... hmm, docela neefektivní sdělení informace takového rázu jako je zrychlování. Je vidět, že jejich web je taky docela k ničemu :)

Co s tim hold nadelas. At clovek krici jak krici tam ma smulu.

Holt mi uz platime tak co. Kazdou firmu proste zajimaj novi zakaznici. Oficialni zpravy od UPC sou vetsinou takovyho razu ze na strankach maji novou nabidku a je to.

Návštěvník Tukancheez
Oficialni zpravy od UPC sou vetsinou takovyho razu ze na strankach maji novou nabidku a je to.

Jj už se tak stalo :)

Reagují rychle :lol:

Krásné u 20M :)

* První 4 měsíce budete platit pouze 50% standardní ceny tarifu
   * Instalace za 1Kč
   * Aktivace* za 250Kč (sleva 75%). Pro nové zákazníky hradící přes SIPO je aktivační poplatek 1Kč
   * Zapůjčení modemu zdarma

Instalace a aktivace jsou jednorázové poplatky.

*Aktivační poplatek neplatí pro stávající zákazníky UPC objednávající další služby UPC. Aktivační poplatek nevybírá technik instalující službu, bude účtován v první faktuře.
Tato akční nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Internet pro objednávky do 30.9.2008

Ceny jsou včetně DPH. 

Návštěvník FaBio
Oficialni zpravy od UPC sou vetsinou takovyho razu ze na strankach maji novou nabidku a je to.

Premejslim ze vypovim slouvu a uzavru hned novou mam Light takze si priplatim 6 KC a budu to mit hned.

Návštěvník Tukancheez

Premejslim ze vypovim slouvu a uzavru hned novou mam Light takze si priplatim 6 KC a budu to mit hned.

Současní zákazníci mohou,pokud si budou přát, přejít na vlastní žádost na nové služby UPC 10M a UPC 20M od 1.1.2009.

Takže to mají zřejmě ošéfované, že stávájící stejně přejít nemohou :)

EDIT:

Vysokorychlostní internet UPC je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, nejlepší poměr technická kvalita/výkon/cena a profesionální technická podpora Klientského centra UPC.

LOOOOOOL :roll:

Nějak mi tam nesedí ta poslední věc :)

Hold p.Malina opět předvedl jak umí krásně básnit :)

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník esquire

No a balíček služeb UPC 10M + digitální kabelová televize (nabídka Standard)+ digitální videorekordér (DVR) za 790 Kč včetně DPH. Tak to jsem tedy ohromen. To je televize za 300 Kč a DVR k tomu v ceně, normálně za 150 Kč měs. :shock:

Návštěvník FaBio

Současní zákazníci mohou,pokud si budou přát, přejít na vlastní žádost na nové služby UPC 10M a UPC 20M od 1.1.2009.

Takže to mají zřejmě ošéfované, že stávájící stejně přejít nemohou :)

Jenze ja neprejdu, ale vypovim slmouvu a uzavru novou cimz se stanu novym zakaznikem.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...