Přejít na obsah

navyšování rychlostí ADSL - jak to bude s UPC ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Vlcak

Tak nevím, ale jak je psáno zde

http://www.parabola.cz/clanky/3237/upc- ... a-upc-20m/

tak u balíčků služeb je od 1.9.2009!!!!!!!, takže doufám, že je to chyba tisku!!!!!

A navíc na stránkách UPC je zatím jen jeden balíček "Freetime+klasik" a to neřeší např. službu, kterou nyní využívám já a to Internet a TV dohromady bez telefonu.

Takže snad budou i dobrý balíčky a ten rok doufám takly spletli.

Tak přes telefon mi řekli, že to nebudou zvyšovat podle tabulky, ale že ještě do konce roku mi někdo zavolá a já si budu muset vybrat mezi 10M a 20M. Moc tomu nevěřím.

kterej chytrak to zas vymyslel? co to je jako za odmenu? ted platim 1200,- nebo kolik za 12/1 a protoze budu mit bonus, tak mi to zvednou na 25/1,5 - tomu jeste rozumim a vypada to skutecne jako bonus, budu mit 25/1,5 a novy zakaznici jen 20/1,5 jenze ted prichazi kamen urazu, protoze novej zakaznik bude platit plnou cenu 800 (nevim jestli s dani nebo bez) a ja budu platit 1239,-, coz znamena ze tech 5Mb navic me jako bude stat 440,- :( tak to se asi posrali ne? to je bonus jak krava teda. i kdyby ta cena byla bez dane, tak budu platit skoro o 300,- vic a to mi teda taky nepride zrovna umerny

Návštěvník FaBio
kterej chytrak to zas vymyslel? co to je jako za odmenu? ted platim 1200,- nebo kolik za 12/1 a protoze budu mit bonus, tak mi to zvednou na 25/1,5 - tomu jeste rozumim a vypada to skutecne jako bonus, budu mit 25/1,5 a novy zakaznici jen 20/1,5 jenze ted prichazi kamen urazu, protoze novej zakaznik bude platit plnou cenu 800 (nevim jestli s dani nebo bez) a ja budu platit 1239,-, coz znamena ze tech 5Mb navic me jako bude stat 440,- :( tak to se asi posrali ne? to je bonus jak krava teda. i kdyby ta cena byla bez dane, tak budu platit skoro o 300,- vic a to mi teda taky nepride zrovna umerny

Tovis bonus za vernost. A kdyz bonus tak poradnej a za pekny penize.

Návštěvník Tukancheez
kterej chytrak to zas vymyslel? co to je jako za odmenu? ted platim 1200,- nebo kolik za 12/1 a protoze budu mit bonus, tak mi to zvednou na 25/1,5 - tomu jeste rozumim a vypada to skutecne jako bonus, budu mit 25/1,5 a novy zakaznici jen 20/1,5 jenze ted prichazi kamen urazu, protoze novej zakaznik bude platit plnou cenu 800 (nevim jestli s dani nebo bez) a ja budu platit 1239,-, coz znamena ze tech 5Mb navic me jako bude stat 440,- :( tak to se asi posrali ne?

No ty, jakožto zákazník, budeš moci migrovat od 1.1.2009 na tafif 20M za 800,- s DPH.

Ale teď těch pár měsiců si budeš muset počkat. Holt jak píšeš, "odměna" pro stálé zákazníky.

Stejně si myslím, že UPC k tomuto se snad ještě nějak vyjádří. Aneb p.Malina bude mít opět svůj proslov v TV.

Návštěvník FaBio
ale na stránkách UPC, balíčky zatím nic není, tak uvidíme, co tam nabídnou

http://www.upc.cz/balicek_sluzeb/

To sice ne, ale kdyz si stahnes cenik z jejich stranek tak to tam jiz je. Asi jim trva dyl nez to nahodej do stranek a vymyslej k tomu nejaky ty graficky serepeticky.

http://www.upc.cz/pdf/Cenik_internet.pdf

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...