Přejít na obsah

navyšování rychlostí ADSL - jak to bude s UPC ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník DevTom
Ahoj lidi, bude UPC nabizet v novych tarifech i balicek sluzeb s HBO?

Mam nasledujici sluzby:

TV Standard + Internet Light + HBO = 1250,-

Jak prejit na nasledujici balicek:??

TV Standard + UPC 10M + DVR = 790,-

+ priplatit HBO za 200,- = celkem 990,-

Diky za pripadne rady.

nejlepe pres formular na jejich strankach
Návštěvník Worm

10 M i 20 M vypadá opravdu zajímavě. Ovšem do ledna se mi čekat nechce! :x

Tak uvidíme, co mi zítra řeknou na infolince.

Taky koukám, že u 20 M poskytují až 3 dynamické IP adresy. :D U Classicu za 1200 Kč (nebo kolik) pouze jednu.

Návštěvník jmacku

Už jsem zkoušel volat na infolinku, bez problému jsem se dovolal, mam teď EASY internet (570,-) + analog tv KLASIK (499,-) a když jsem chtěl objednat balíček ( UPC 10M + DTV Standard + DVR , 790,- Kč ) , bylo mě řečeno, že jako stávající zákazník můžu učinit objednávku až od 1.1.2009.

U UPC je mesicni vypovidaci lhuta,ze ?...Tzn. kdyz vypovim napr.zitra smlouvu tak 1.11.2008 muzu byt novy zakaznik s novym rychlejsim tarifem + jeste 50 % slevou,ze ano ? a nebo uz novy zakaznik nebudu, kdyz jsem jednou jejich sluzeb vyuzival ?

Mam nasledujici sluzby:

Diky za pripadne rady.

Mám v současné době stejný balíček a volal jsem na linku zákaznického centra. Kupodivu jsem se dovolal během pár minut. Opravdu se zlepšili. A co se týče balíčku, tak mi bylo sděleno, že balíček je služba daná smluvním závazkem na 12 měsíců a v mém případě mám do dubna 2009 smůlu v jakékoliv změně tarifů jak Internetu tak TV. Jedině se mi po 1.1.2009 zvýší rychlost Internetu.

Tolik zatím k balíčkům. Pokud někdo zjistíte nebo zrealizujete cokoliv jiného k levnějším tarifům ze současného balíčku služeb, dejte vědět.

Návštěvník Ankroth

Mam nasledujici sluzby:

Diky za pripadne rady.

Mám v současné době stejný balíček a volal jsem na linku zákaznického centra. Kupodivu jsem se dovolal během pár minut. Opravdu se zlepšili. A co se týče balíčku, tak mi bylo sděleno, že balíček je služba daná smluvním závazkem na 12 měsíců a v mém případě mám do dubna 2009 smůlu v jakékoliv změně tarifů jak Internetu tak TV. Jedině se mi po 1.1.2009 zvýší rychlost Internetu.

Tolik zatím k balíčkům. Pokud někdo zjistíte nebo zrealizujete cokoliv jiného k levnějším tarifům ze současného balíčku služeb, dejte vědět.

Také jsem volal na infolinku (pozor - než jsem se dostal k operátorce, trvalo to asi pouhých 20 sekund!!!) a bylo mi řečeno to samé. Od 1.1.2009 se mi v rámci stejného balíčku za 1250 Kč zvedne rychlost internetového připojení na 10 Mbit a cena zůstane stejná. Kdybych chtěl 20 Mbit, ruší se tím balíček a platí se za služby jednotlivě. Také mi operátorka řekla, že se tyto informace můžou změnit a navýšení proběhne dříve, prozatím ale mají prý pouze tyto informace - zřejmě potřebují nějaký ten čas na upgrade sítě, protože kdyby začali hromadně navyšovat všem, asi by značná část sítě lehla :D

zřejmě potřebují nějaký ten čas na upgrade sítě, protože kdyby začali hromadně navyšovat všem, asi by značná část sítě lehla :D

no to je jasný... :? proč by taky nechávali upload jenom na 1,5 Mb/s... ale aspoň že 1 nebo 1,5 Mb/s budou mít všichni... snad se začíná blýskat na lepší časy, když většina lidí má nejpomalejší tarif a ta síť unese 5x vyšší rychlost uploadu (z 0,2 na 1,0)...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Ankroth

Jinak zapomeňte na to, že by ony nové tarify běžely plnou rychlostí. Bude tam o trochu větší režie datového toku než nyní, doufám, že se nezhorší odezvy :?. U tarifu 10 Mbit za 490 Kč měsíčně garantují rychlost 6,6 Mbit, u tarifu 20 Mbit pak zase 13 Mbit (viz http://www.upc.cz/pdf/detailni_popis_sluzeb.pdf):

"UPC zajišťuje, že služba přístupu k síti internet (od modemu do CMTS) je dostupná po 98% zúčtovacího období rychlostí downstream (směrem k uživateli) 6 655kbps."

"UPC zajišťuje, že služba přístupu k síti internet (od modemu do CMTS) je dostupná po 98% zúčtovacího období rychlostí downstream (směrem k uživateli) 12 998kbps."

Mno na druhou stranu, za tu cenu - no neberte to :P

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...