Odesláno 16. září 2008 16 let zadal jsem o zmenu na UPC 10M a tohle odepsali: Na základě Vašeho e-mailu byla prověřena naše databáze s tím, že nyní užíváte službu Intenetu UPC STARTER s tím, že stávající klienti Internetu bohužel nemají nárok na přechod na nový tarif Internetu. Myslím, že věta v TK, že "Současní zákazníci mohou, pokud si budou přát, přejít na vlastní žádost na nové služby UPC 10M a UPC 20M od 1.1.2009" je zcela jasná.
Odesláno 16. září 2008 16 let me muze byt nejaka jejich veta napsana kdovi kde ukradena, videl jsem nabidku na http://www.upc.cz/internet/ a tak jsem chtel zmenu, aspon je videt jak si vazi stavajicich zakazniku
Odesláno 16. září 2008 16 let tak jsem taky zadal o zmenu rychlosti ze Starteru na tarif 10 M a poslali mi odpoved,ze me budou informovat v prubehu podzimu.Proste na stare zakazniky kaslou. Davam vypoved a manzelka si hned zazada o novy tarif. Navic dostane jako novy zakaznik slevu na 4 mesice za 50 %. Tak me jeste napada, kdyz si o internet zazadam znova na sve jmeno,brali by to jako,ze jsem novy zakaznik?
Odesláno 16. září 2008 16 let Davam vypoved a manzelka si hned zazada o novy tarif. Navic dostane jako novy zakaznik slevu na 4 mesice za 50 %. a nevyplatí se víc mít tu slevu 50% na 12 měsíců ? ono tak teda asi dopadne... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. září 2008 16 let Už jsem tady někde psal, že jsem žádal přes formulář o info ke změně balíčku z "Easy + Standard + Freetime" na "10M + Standard + Freetime + DVR" a dávám k dobru co odpověděli pro změnu mně. Jelikož jsem jim rovnou napsal, že na smlouvě nemám žádných 12 měsíců na užívání služby, tak už s tím že nemám nárok na změnu balíčku nebyli tak nekompromisní, ale na druhou stranu, kdo ví na jak dlouho jsou ty balíčky pozastaveny a jestli po jejich obnovení budou ještě tak výhodné jak se zdály být ty jednodenní. . Odpověděli mi toto: Vážený pane, dovolte, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 15. 9. 2008, týkající se žádosti o zaslání programové nabídky (ceníku služeb). Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/. V současné době byl prodej těchto nových zvýhodněných balíčků dočasně pozastaven. Jakmile však bude znovu obnoven je možné jej získat. S tímto balíčkem je ovšem spojený 12 měsíční závazek k užívání služeb. Další aktuální informace o uvedených balíčcích najedete na www.upc.cz. Děkujeme za pochopení. S pozdravem a přáním příjemného dne M. Šnáblová operátor klientského centra
Odesláno 17. září 2008 16 let Řešíte tu stále to samé a dokola, lidi co takto trochu číst? Pochopte, že psát UPC můžete, ale stále budete dostávat stejné odpovědi. Hlavně je stále nepostujte zde, zbytečně se tento thread stává nepřehledným. No, v podstatě už nepřehledný je. To, že budete argumentovat tím, že jste zákazník a máte právo si stát za svými právy, to chápu i já jsem uživatelem UPC, ale pochopte, že tím, že to tu napíšete stejně nic nevyřešíte Tady se nikoho nedovoláte z UPC, toto je neoficiální fórum
Odesláno 17. září 2008 16 let No mně se zdálo, že odpověď pro mě byla poněkud jiná. Všem píšou máte smůlu nemáte nárok a mně napsali: "Až bude, rádi vám to dáme". Prostě jenom dokumentujeme rozdílný přístup k různým zákazníkům.
Odesláno 17. září 2008 16 let OT : Tady je aspoň vidět povaha lidí. Hamtyhamty ať mám víc než tamty . To je opravdu problém vydržet těch pár měsíců , když jste to vydrželi doteď ?
Odesláno 17. září 2008 16 let Jestli sis ráčil všimnout, tak si tu spíš vyměňujeme zkušenosti a spíš směřujeme k tomu, abychom měli stejně.
Odesláno 17. září 2008 16 let No mně se zdálo, že odpověď pro mě byla poněkud jiná. Všem píšou máte smůlu nemáte nárok a mně napsali: "Až bude, rádi vám to dáme". Prostě jenom dokumentujeme rozdílný přístup k různým zákazníkům. Tak jim pohroz vypovezenim smlouvy, kdyz to nezabere tak ji vypovez a uzavri znova treba na nekoho jineho z rodiny.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.