Přejít na obsah

navyšování rychlostí ADSL - jak to bude s UPC ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
zadal jsem o zmenu na UPC 10M a tohle odepsali: Na základě Vašeho e-mailu byla prověřena naše databáze s tím, že nyní užíváte službu Intenetu UPC STARTER s tím, že stávající klienti Internetu bohužel nemají nárok na přechod na nový tarif Internetu.

Myslím, že věta v TK, že "Současní zákazníci mohou, pokud si budou přát, přejít na vlastní žádost na nové služby UPC 10M a UPC 20M od 1.1.2009" je zcela jasná.

Návštěvník DevTom

me muze byt nejaka jejich veta napsana kdovi kde ukradena, videl jsem nabidku na http://www.upc.cz/internet/ a tak jsem chtel zmenu, aspon je videt jak si vazi stavajicich zakazniku

tak jsem taky zadal o zmenu rychlosti ze Starteru na tarif 10 M a poslali mi odpoved,ze me budou informovat v prubehu podzimu.Proste na stare zakazniky kaslou. Davam vypoved a manzelka si hned zazada o novy tarif. Navic dostane jako novy zakaznik slevu na 4 mesice za 50 %. Tak me jeste napada, kdyz si o internet zazadam znova na sve jmeno,brali by to jako,ze jsem novy zakaznik?

Davam vypoved a manzelka si hned zazada o novy tarif. Navic dostane jako novy zakaznik slevu na 4 mesice za 50 %.

a nevyplatí se víc mít tu slevu 50% na 12 měsíců ? ono tak teda asi dopadne...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Slim

Už jsem tady někde psal, že jsem žádal přes formulář o info ke změně balíčku z "Easy + Standard + Freetime" na "10M + Standard + Freetime + DVR" a dávám k dobru co odpověděli pro změnu mně. Jelikož jsem jim rovnou napsal, že na smlouvě nemám žádných 12 měsíců na užívání služby, tak už s tím že nemám nárok na změnu balíčku nebyli tak nekompromisní, ale na druhou stranu, kdo ví na jak dlouho jsou ty balíčky pozastaveny a jestli po jejich obnovení budou ještě tak výhodné jak se zdály být ty jednodenní. :) .

Odpověděli mi toto:

Vážený pane, 

dovolte, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 15. 9. 2008, 
týkající se žádosti o zaslání programové nabídky (ceníku služeb). 

Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, 
ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/. 

V současné době byl prodej těchto nových zvýhodněných balíčků dočasně 
pozastaven. Jakmile však bude znovu obnoven je možné jej získat. S tímto 
balíčkem je ovšem spojený 12 měsíční závazek k užívání služeb. 

Další aktuální informace o uvedených balíčcích najedete na www.upc.cz. 

Děkujeme za pochopení. 

S pozdravem a přáním příjemného dne 

M. Šnáblová 
operátor klientského centra 

Návštěvník Tukancheez

Řešíte tu stále to samé a dokola, lidi co takto trochu číst? :)

Pochopte, že psát UPC můžete, ale stále budete dostávat stejné odpovědi.

Hlavně je stále nepostujte zde, zbytečně se tento thread stává nepřehledným.

No, v podstatě už nepřehledný je. :)

To, že budete argumentovat tím, že jste zákazník a máte právo si stát za svými právy, to chápu i já jsem uživatelem UPC, ale pochopte, že tím, že to tu napíšete stejně nic nevyřešíte :wink:

Tady se nikoho nedovoláte z UPC, toto je neoficiální fórum :)

No mně se zdálo, že odpověď pro mě byla poněkud jiná. Všem píšou máte smůlu nemáte nárok a mně napsali: "Až bude, rádi vám to dáme". Prostě jenom dokumentujeme rozdílný přístup k různým zákazníkům.

Návštěvník PeWe

OT : Tady je aspoň vidět povaha lidí. Hamtyhamty ať mám víc než tamty :) . To je opravdu problém vydržet těch pár měsíců , když jste to vydrželi doteď ?

Návštěvník FaBio
No mně se zdálo, že odpověď pro mě byla poněkud jiná. Všem píšou máte smůlu nemáte nárok a mně napsali: "Až bude, rádi vám to dáme". Prostě jenom dokumentujeme rozdílný přístup k různým zákazníkům.

Tak jim pohroz vypovezenim smlouvy, kdyz to nezabere tak ji vypovez a uzavri znova treba na nekoho jineho z rodiny.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...