Přejít na obsah

navyšování rychlostí ADSL - jak to bude s UPC ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník

Tak kamard dal taky vypoved a tohle je reakcecituju od nej.tak

UPC se ozvalo a uz jedu zase s cenou dolu a s nabidkou nahoru :-D

puvodne jsem mel TV+HBO + NET tenkrat 6/1- loni v unoru pak jsem dal vypoved asi v cervnu a nodovolili mim k vuli zavazku na 12 mes ale sli s cenou na 760,-. Ted jsem poslal vypoved jak jsem ti uz posledne psal a dnes mi volali a lamali me :-D tak mam novy balik a to TV bez HBO (nechtel jsem) ale net ten co mas ty 20/1.5 a k tomu setbox HD i s programy a to vse za 699.

Takze pokud sluzby nejdou jak maji je aspon castecne zadostiucineni srazit cenu na minimum.

Ja dal vypoved taky,ale uz se neozvali asi se jim pripomenu.ta cena by se me taky libila vzdyt jen ten net stoji 800.

Návštěvník

jeste by me zajimalo jaka je skutecna hodnota vseho co upc nabizi kdyz si dovoli radsi jit takhle s cenou dolu nez by vzali vypoved.Takze je videt ze i za tu cenu se jim to vyplati.Oni to asi zaplati ty debilove co maji jeste stary extreme tarif za 1600,- 20/1,5.Diky nim asi muzeme mit my 20/1,5 za 800 kdyz to oni zadotuji.Nechapu jak jinak by se jim vyplatilo drzet si lidi za 50% normalni ceny.Prece nebudou dobrovolne prodelavat.

Návštěvník Tukancheez
jOni to asi zaplati ty debilove co maji jeste stary extreme tarif za 1600,- 20/1,5.Diky nim asi muzeme mit my 20/1,5 za 800 kdyz to oni zadotuji.Nechapu jak jinak by se jim vyplatilo drzet si lidi za 50% normalni ceny.Prece nebudou dobrovolne prodelavat.

Tvoje argumentace se mi vůbec nelíbí, proč napadáš ty, kteří vlastní tarif Extreme :roll::?:

To, že si někdo objedná tarif nejvyšší není přeci známkou nižní inteligence, neboli jak vyšlo z tvého příspěvku: projevem debility.

Zamysli se prosímte do příště co tady píšeš za bludy.

Mimo jiné když se podíváš na tento obrázek, zjistíš zde počet zákazníků s danou službou.

upcportfolionavyovnrychxw6.th.jpg

Jak je vidno, lidé, kteří vlastní tarif Extreme rozhodně nejsou těmi chlebodárci pro UPC. Spočítej si sám cenu produktu Extreme x počet zákzníků a pak tuto sumu porovnej s počtem zákazníků odebírajících nižší tarify.

Takže jedna rada na závěr. Pro příště až se budeš snažit argumentovat nějakým rádoby "drsným argumentem", rozmysli si co vlastně chceš sdělit. :wink:

Návštěvník
jOni to asi zaplati ty debilove co maji jeste stary extreme tarif za 1600,- 20/1,5.Diky nim asi muzeme mit my 20/1,5 za 800 kdyz to oni zadotuji.Nechapu jak jinak by se jim vyplatilo drzet si lidi za 50% normalni ceny.Prece nebudou dobrovolne prodelavat.

Tvoje argumentace se mi vůbec nelíbí, proč napadáš ty, kteří vlastní tarif Extreme :roll::?:

To, že si někdo objedná tarif nejvyšší není přeci známkou nižní inteligence, neboli jak vyšlo z tvého příspěvku: projevem debility.

Zamysli se prosímte do příště co tady píšeš za bludy.

Mimo jiné když se podíváš na tento obrázek, zjistíš zde počet zákazníků s danou službou.

upcportfolionavyovnrychxw6.th.jpg

Jak je vidno, lidé, kteří vlastní tarif Extreme rozhodně nejsou těmi chlebodárci pro UPC. Spočítej si sám cenu produktu Extreme x počet zákzníků a pak tuto sumu porovnej s počtem zákazníků odebírajících nižší tarify.

Takže jedna rada na závěr. Pro příště až se budeš snažit argumentovat nějakým rádoby "drsným argumentem", rozmysli si co vlastně chceš sdělit. :wink:

Koukam me to smaz nejakej snazivej cenzor,asi se mu stejska po totaci.Tak to zopakuju kdo ma jeste dneska za 1600,- extreme a dal plati upc 2x vice nez by mel nemuze byt v poradku.No jen platte trubky at mame slevy. :D:D:D:D

Návštěvník Amaurea

Ahoj, platím 794,- za Light, nové rychlosti absolutně nevyužiju, ráda bych 10M. Chci se zeptat, jestli dělají problémy s tímto přechodem - a případně jakou strategii vyjednávání zvolit? Díky.

Návštěvník Fingon1
Ahoj, platím 794,- za Light, nové rychlosti absolutně nevyužiju, ráda bych 10M. Chci se zeptat, jestli dělají problémy s tímto přechodem - a případně jakou strategii vyjednávání zvolit? Díky.

Zadne problemy po 1.1.09 nedelaji (ani nemuzou logicky). Ja sem si ho objednal (prechod z UPC Light na 10M) uz 27. prosince a rekli ze do mesice ho mam. Takze klidne si napis zadost o zmenu sluzby, zadny odpor cekat nemuzes. Odkaz se v zadosti na jejich tiskove prohlaseni.

Návštěvník Ankroth

Tak jsem si restartoval modem a z tarifu Light (6000/512 kbit) se mi rychlost zvedla na 8000/512 kbit. Šlape to výborně a co mě obzvlášť potěšilo, bylo výrazné zlepšení pingu. "Kilový" ping (ping www.seznam.cz -t -l 1024) jsem měl předtím mezi 24-35 ms), nyní je v rozmezí 15-19 ms. Luxus! Tohle přesně odčekávám od svého internetu - nízké odezvy a vysokou spolehlivost. Bravo.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...