Přejít na obsah

Blíží se Září ....

Doporučené příspěvky

Návštěvník Phar
je to tak..ale na druhou stranu si priznejme..kazdy ma moznost si vymazat z nabidky ty co nesleduje..ale udelal to nekdo..ja ne :-)

to by mě teda zajímalo, jak si můžu z nabídky něco vymazat. mám teda jenom základní 5000, ale ať v nabídkách hledám jak hledám, mám tam jenom přesouvání kanálů. nemůžu je ani přejmenovat, natož smazat. jestli to jde u vyšších modelů tak sorry, ale my, plebs, můžeme trapný kanály jenom přesunout na konec seznamu. a jestli jsi myslel balíčkování, tak kvůli AXN sci-fi, kterej sleduju asi tak polovinu času zapnutý televize, supreme rušit nehodlám.

Návštěvník Big.rob
je to tak..ale na druhou stranu si priznejme..kazdy ma moznost si vymazat z nabidky ty co nesleduje..ale udelal to nekdo..ja ne :-)

to by mě teda zajímalo, jak si můžu z nabídky něco vymazat. mám teda jenom základní 5000, ale ať v nabídkách hledám jak hledám, mám tam jenom přesouvání kanálů. nemůžu je ani přejmenovat, natož smazat. jestli to jde u vyšších modelů tak sorry, ale my, plebs, můžeme trapný kanály jenom přesunout na konec seznamu. a jestli jsi myslel balíčkování, tak kvůli AXN sci-fi, kterej sleduju asi tak polovinu času zapnutý televize, supreme rušit nehodlám.

tusim ze snad jde si udelat seznam oblibenych a tym padem ti zmyznou ty co nemas zajem ne ? ale nevim presne jak ... :oops:

Pokud jsi četl návod k obsluze , tak zjistíš že na straně 22 je popsáno jak EDITOVAT přejmenovat program. Přejmenovat program str.28 (bílé tlačítko) .Ohledně zobrazení jenom vybraných kanálu str.29 Favoritní skupina.

Manuál k Handan CV-5000

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Návštěvník Phar

Návod jsem samozřejmě četl, ale možná tě to šokuje, možná ne, ale v mým stb se sw 1.25 volba přejmenovat není, asi ji upc nechal zakázat. a mluvilo se o smazání, ne o filtrování nabídky.

Návštěvník Katoda

Z počátku u základní modelu STB možnost přejmenování kanálů byla, ale s první změnou firmwaru byla zrušena. To ale bylo ještě za dob Karnevalu. Smazání jednotlivých kanálů ale nebylo možné nikdy.

Návštěvník Phar

Omluva přijmuta, vždyť ve skutečnosti o nic nejde, jenom o vznešenou pravdu (teď by měl bejt nejakej smajlík, ale píšu z mobilu v opeře a nějak si žádnýho nemůžu vybavit). a filtrování mi nepřijde jako vhodný, protože když upc nedej bože něco přidá, tak ti to do oblíbených neskočí a musel bys filtr každou chvíli vypínat, protože aktualizace určitě proběhla když se dívala babička a nic ti neřekla a tak o ní nevíš.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...