Odesláno 2. září 2008 16 let Není můj, psal mi kolega po ICQ svojí dnešní zkušenost (má od nich pouze internet): *** (15:48) : ty vole UPC - Upocený Pi*usové Cikánský přijel polo rus, polo slovák. Potřebuji módem a síťový kábel...tady máte, ne já potřebují síťový kábel ne napájecí. Ok odmotal jsem to odezdí ten koax...ne já potřebuji síťový kábel rj45... *** (15:48) : kreténi si nechaj vracet ten metrovej UTP kabílek !!! tak sem pro něj šel zase domu a pak zpátky k autu toho debila Luger (15:49) : :-D *** (15:49) : UPC je fakt horor, když jde net tak ok, ale jak s nima má člověk něco řešit tak to je katastrofa
Odesláno 2. září 2008 16 let A co je na tom divneho? Dostal modem + UTP kabel, tak by ho mel taky vratit. Miluju ukricene pubertaky na ICQ co pri pozadavku na vraceni sitoveho kabelu vytrhavaji koax ze zdi. btw: na me byl technik hodny a metrovy kablik mi nechal na pamatku.
Odesláno 2. září 2008 16 let UTP kabel je soucasti modemu, takze neni duvod ho nevracet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. září 2008 16 let Puberťákovi je přes 50 a kabel v ceně 5,50 fakt řešit nemusí. Ale UPC ano aby nezkrachovalo. Proto se tomu smějeme jak nás holej, ale kabel si vrátit nechaj. U srdíčka mě hřeje že UPC má od nás ty kabely po desetikoruně.....
Odesláno 3. září 2008 16 let 50ti lety? Ale myslenim zamrzl nekde v 17ti ne? Upocený Pi*usové Cikánský, polo rus, polo slovák - rekl polodement.
Odesláno 3. září 2008 16 let Tak pokud tak na něj někdo působí ..... Já to nekomentuju jen předávám pohled "obyčejných" lidí jak přistupují k UPC a jejich službám. Co mě vytáčí je to, že UPC platím přes 3tis / měsíc, ale pokud se něco stane, je hned problém - dovolat se, zařídit obratem atd atd. To mi prostě k velikosti UPC nikdy nesedlo, pokd někomu dodávám služby za 40tis ročně tak bych se k tomu měl umět postavit čelem a minimálně komunikovat.
Odesláno 23. září 2008 16 let Tak pokud tak na něj někdo působí ..... Já to nekomentuju jen předávám pohled "obyčejných" lidí jak přistupují k UPC a jejich službám. Co mě vytáčí je to, že UPC platím přes 3tis / měsíc, ale pokud se něco stane, je hned problém - dovolat se, zařídit obratem atd atd. To mi prostě k velikosti UPC nikdy nesedlo, pokd někomu dodávám služby za 40tis ročně tak bych se k tomu měl umět postavit čelem a minimálně komunikovat. To je pravda, pže dovolat se na jejich linku, resp. probojovat se k příslušnému operátorovi je prakticky nemožné a z mobilu vás to stojí nejméně půl "volných minut", ne-li všechny. To je, myslím, od UPC zbytečné. Co mám zkušenost, UPC ještě jakž takž komunikuje přes e-mail.
Odesláno 26. září 2008 16 let Já si za něj při instalaci zaplatil cca 300,- mám ho 6 metrů, takže bych jim ho rozhodně nedal
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.