Návštěvník Luger Odesláno 2. září 2008 Sdílet Odesláno 2. září 2008 Není můj, psal mi kolega po ICQ svojí dnešní zkušenost (má od nich pouze internet): *** (15:48) : ty vole UPC - Upocený Pi*usové Cikánský přijel polo rus, polo slovák. Potřebuji módem a síťový kábel...tady máte, ne já potřebují síťový kábel ne napájecí. Ok odmotal jsem to odezdí ten koax...ne já potřebuji síťový kábel rj45... *** (15:48) : kreténi si nechaj vracet ten metrovej UTP kabílek !!! tak sem pro něj šel zase domu a pak zpátky k autu toho debila Luger (15:49) : :-D *** (15:49) : UPC je fakt horor, když jde net tak ok, ale jak s nima má člověk něco řešit tak to je katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 2. září 2008 Sdílet Odesláno 2. září 2008 A co je na tom divneho? Dostal modem + UTP kabel, tak by ho mel taky vratit. Miluju ukricene pubertaky na ICQ co pri pozadavku na vraceni sitoveho kabelu vytrhavaji koax ze zdi. btw: na me byl technik hodny a metrovy kablik mi nechal na pamatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Volvo245 Odesláno 2. září 2008 Sdílet Odesláno 2. září 2008 a myslíš si že za to můžeme my? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. září 2008 Sdílet Odesláno 2. září 2008 UTP kabel je soucasti modemu, takze neni duvod ho nevracet. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 2. září 2008 Sdílet Odesláno 2. září 2008 Puberťákovi je přes 50 a kabel v ceně 5,50 fakt řešit nemusí. Ale UPC ano aby nezkrachovalo. Proto se tomu smějeme jak nás holej, ale kabel si vrátit nechaj. U srdíčka mě hřeje že UPC má od nás ty kabely po desetikoruně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 3. září 2008 Sdílet Odesláno 3. září 2008 50ti lety? Ale myslenim zamrzl nekde v 17ti ne? Upocený Pi*usové Cikánský, polo rus, polo slovák - rekl polodement. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 3. září 2008 Sdílet Odesláno 3. září 2008 Tak pokud tak na něj někdo působí ..... Já to nekomentuju jen předávám pohled "obyčejných" lidí jak přistupují k UPC a jejich službám. Co mě vytáčí je to, že UPC platím přes 3tis / měsíc, ale pokud se něco stane, je hned problém - dovolat se, zařídit obratem atd atd. To mi prostě k velikosti UPC nikdy nesedlo, pokd někomu dodávám služby za 40tis ročně tak bych se k tomu měl umět postavit čelem a minimálně komunikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2008 Sdílet Odesláno 23. září 2008 Tak pokud tak na něj někdo působí ..... Já to nekomentuju jen předávám pohled "obyčejných" lidí jak přistupují k UPC a jejich službám. Co mě vytáčí je to, že UPC platím přes 3tis / měsíc, ale pokud se něco stane, je hned problém - dovolat se, zařídit obratem atd atd. To mi prostě k velikosti UPC nikdy nesedlo, pokd někomu dodávám služby za 40tis ročně tak bych se k tomu měl umět postavit čelem a minimálně komunikovat. To je pravda, pže dovolat se na jejich linku, resp. probojovat se k příslušnému operátorovi je prakticky nemožné a z mobilu vás to stojí nejméně půl "volných minut", ne-li všechny. To je, myslím, od UPC zbytečné. Co mám zkušenost, UPC ještě jakž takž komunikuje přes e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník schima Odesláno 26. září 2008 Sdílet Odesláno 26. září 2008 Já si za něj při instalaci zaplatil cca 300,- mám ho 6 metrů, takže bych jim ho rozhodně nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.