Odesláno 26. července 2004 20 let Tzn, kdyz mi vyhori komplet celej barak od jejich modemu, tak mi to zacvakaji ?
Odesláno 5. srpna 2004 20 let Presne tak. Kdyz se prokaze, ze pozar zpusobil jejich modem. už ti vidím to dokazování že to způsobil zapnutý modem ale jde o tohle - prostě měsíc nebudu doma, tak byt zruším od elektriky mj. i kvůli ostatním spotřebičům a vůbec pocitu jistoty. Šmarjá nebude nějaká kabelovka za chvíli přikazovat kdy mám chodit spát ?
Odesláno 5. srpna 2004 20 let Ptala jsem se na to, jestli muz vypnout modem a rekli mi, ze to sice neni optimalni, ale kdyz uz jsem rozhodnuta to udelat, at jim aspon poslu predem email, ze to vypinam, at si to muzou vyhodit ze seznamu poruch
Odesláno 6. srpna 2004 20 let Presne tak. Kdyz se prokaze, ze pozar zpusobil jejich modem. už ti vidím to dokazování že to způsobil zapnutý modem ale jde o tohle - prostě měsíc nebudu doma, tak byt zruším od elektriky mj. i kvůli ostatním spotřebičům a vůbec pocitu jistoty. Šmarjá nebude nějaká kabelovka za chvíli přikazovat kdy mám chodit spát ? Dokazovat to nebudu ani ja ani Ty, ale hasici.
Odesláno 6. srpna 2004 20 let Dokazovat to nebudu ani ja ani Ty, ale hasici. "Proc jste nam nerekl, ze jste vlastnil modem Motorola ? To by jsme nemusel resit tyden, ale hned by jsme to poslali na pojistovnu..."
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.