Přejít na obsah

PROPOJENI STB A Plasmy Panasonic - automaticke zapinani

Featured Replies

Odesláno

Zdravim,

moje stara televize se automaticky zapinala kdyz sem zapnul setupbox.

Ted sem vymenil za Panasonic TH-37PX8E (mam propojeno tim stejnym scart kabelem) a automaticky se neznapne. Neresil uz nekdo stejny problem? PLEASE HELP :(

Odesláno

Tam jde spis o to jestli vubec ta TV podporuje tuto funkci.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

nema nekdo tuhle nebo podobnou televizi ze by nam potvrdil ze to nejde a nebo pomohl s nastavenim? viera link je jasnej to makat nebude ale neco jako Q link to v menu ma ale zkousel sem ruzne nastavit a nefunguje mi to :(

Odesláno

zkusil si vsechny scart vstupy? nekdy to funguje jen na jednom z nich

Odesláno

TV mám podobnou a zkušenost ostatně také.

Mám propojeno plným SCARTem a také nic. Na druhou stranu, čas od času něco nahrávám (mám 6000) a kdyby se pokaždé k tomu měla pustit TV ... Líbil by se mi opačný postup, zapnu TV a zapne se STB.

Odesláno

mne to jde s plazmou panasonic 42-PX700 i sony bravia 32-S3020 pres scart automaticky

Odesláno

Zkusil sem samozrejme scart 1 i 2. a porad nic :( lidi co mate plasmu panasonic prosim ozvete se

Odesláno

to tomcat: a nenastavoval si neco v menu televize? co ten q-link, neco o zapinani v menu tam je, zkousel sem to ruzne pozmenit ale nefungovalo to

Odesláno

plne osazen euro scart kabel by toto mel podporovat - je to jedna z jeho dobrych funkci - pokud to nefacha u nove tv tak bych chybu hledal v zapojeni koncovky scatr v tv - normalni je ze to ma prepinat i zapinat pri vypnuti vypinat

Odesláno

a mas kabel ktery ma zapojene vsechny piny?

ja nenastavoval nic a proste to slo

q link zaply mam ale m\yslim ze to je jen pro panasonic komunikaci

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague