Přejít na obsah

PROPOJENI STB A Plasmy Panasonic - automaticke zapinani

Doporučené příspěvky

Návštěvník maldaclan

Zdravim,

moje stara televize se automaticky zapinala kdyz sem zapnul setupbox.

Ted sem vymenil za Panasonic TH-37PX8E (mam propojeno tim stejnym scart kabelem) a automaticky se neznapne. Neresil uz nekdo stejny problem? PLEASE HELP :(

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1500-propojeni-stb-a-plasmy-panasonic-automaticke-zapinani/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maldaclan

nema nekdo tuhle nebo podobnou televizi ze by nam potvrdil ze to nejde a nebo pomohl s nastavenim? viera link je jasnej to makat nebude ale neco jako Q link to v menu ma ale zkousel sem ruzne nastavit a nefunguje mi to :(

Návštěvník sebior

TV mám podobnou a zkušenost ostatně také.

Mám propojeno plným SCARTem a také nic. Na druhou stranu, čas od času něco nahrávám (mám 6000) a kdyby se pokaždé k tomu měla pustit TV ... Líbil by se mi opačný postup, zapnu TV a zapne se STB.

plne osazen euro scart kabel by toto mel podporovat - je to jedna z jeho dobrych funkci - pokud to nefacha u nove tv tak bych chybu hledal v zapojeni koncovky scatr v tv - normalni je ze to ma prepinat i zapinat pri vypnuti vypinat

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...