Návštěvník Miloš Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 Nerad zakládám nové vlákno, ale jaksi mě to nedá. Internet : Konkurence zvedá rychlost a to docela dost. UPC stále mlčí, odezva prakticky žádná,na co čekají, až co nejvíce zákazníků přejde ke konkurenci? Digitální kabelová televize :Balíčky pořád stejné(za stejnou cenu), přidání nových programů jako šafránů. Nechtělo by to už konečně přehodnotit programovou skladbu a cenu jednotlivých balíčků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 jj mám stejný názor , začínám být těžce zklamaný , mám 4 měsíc Supreme a již nyní zvažuji snížení zpět na Standard , protože počáteční natchnutí opadlu , zjišťuji že platit za HBOčka nebo Cinemaxi nemá v době DVDček víznam , jediné co se občas u nás zkoukne je Filmbox extra , erotické kanály to samé , pár trapných péček které jedou pořád dokola a navíc to jede až od 22 hod , což UPC nikde neuvádí , a to je dost špatně z mého pohledu ! nic více supreme oproti stand. ani nenabízí . k DVR : máme doma dvě , jedno si vzali naši a je prakticky nevyužité , druhé mám já a to využívám na plno , nahrávám děnně prakticky 3 programy , zatím se mě stalo jen jednou že se mě něco nenahrálo jinak mám vítky jen ke grafickému zpracování , představoval bych si něco jako od O2 nebo na slovensku Orange i Tcom , a funkce DVR tam mě chybí zpětný kanál , rád bych využil přes tv banku , email , net . pak už bych 150kč meěs. platil i z radostí a k internetu já moc výhrad nemám , všichni tu brečí o upload , ten mě připadá dostečný ! , všichni kdo tu brečí o rychlejší net sou dle mého názoru stahovači ! , připojení 24 hod na torrent a pod . každý si občas něco sosneme ,ale ruku na srdce záleží na tom jestli bude třeba dvd stažené o půl hodinky dříve ?? ani ne , neříkám že by cena nemohla začínat u nejnižšího tarifu třeba někde okolo 350 - 400 kč ale ... zajímalo by mě kde by jsme byli dnes kdyby jsme zůstali KARNEVAL , protože UPC opravdu zaspalo dobu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 Myslim ze rychlosti jsou jiz dnes na takove urovni, ze to pro vetsinou uzivatelu nebude padny duvod k prechodu k jinemu operatorovy. To cena uz je jina vec, ale musime se na to podivat realne, na jedne strane chceme vyzsi rychlosti ale za nizsi ceny, to je pro operatora protichudna zalezitost, on musi pro zvyseni rychlosti zainvestovat do nove technoilogie a naopak snizit cenu, coz mu snizi zisky. Takze spis si myslim ze zatim trochu zrychly a mozna lehce upravi nektere ceny dolu, zvlast u vyzsich tarifu, kterych nema tolik uzivatelu, takze to pro operatora nebude takova ztrata. Co se tyka TV nabidky, tak me napr. prekvapuje ze kanaly AXN Sci-fi a Crime, jsou stale jen soucasti nabidky Supreme, kdyz vim i od znamych ze by o ne byl zajem, ale platit Supreme si kazdy dovolit nemuze. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 tomus : s tim internetem se tedy asi zhodujeme , ale chci se te zeptat : co vidis tak extra na tech AXN sci-fi a crime , vzdyt 90% toho co tam jede uz jelo nebo jede na zakladnim AXN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 na jedne strane chceme vyzsi rychlosti ale za nizsi ceny, to je pro operatora protichudna zalezitost. To není protichůdná záležitost pro operátora, ale tomu se říká konkurence. Takže pokud nechce upc zaostávat tak se musí přizpůsobit. Jinak souhlasím, že nevidím důvod proč mezi premiové kanály mají být zařazeny oba axn.Jinak si, ale stále myslím, že programová sjkladba by měla býti přehodnocena v poměru nabízených služeb a ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 Mohu jen doporučit každému zákazníkovi UPC aby se choval jako já. Když se neumí UPC chovat jako obchodník, je třeba aby se sami zákazníci chovali jako nákup. Nenechte se oblbnout nabídkou úžasných produktů, zamyslete se nejprve sami co od UPC vlastně chcete, jaké přínosy hledáte. Nenechte se nachytat výčtem předností, tohle už dnes neprodává. Pak až si projděte produkty jaké UPC nabízí, zda to nějaký splňuje. Osobně jsem vyhodnotil rizika kolem současné nabídky HD za příliš vysoká a zůstávám u starého dobrého analogu. Přestup na digitál jen z důvodu že je módní, bez jediného přínosu pro mě nemá smysl, tím ale neříkám že někdo tam nějaký přínos nemůže najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 12. září 2008 Sdílet Odesláno 12. září 2008 Markus : za přínos digi beru jen pro mě dvě kladné věci : 1. hlavní důvod proč jsem loni vzal digi bylo to že v analogu nebyla TV JOJ , je to pitomý důvod , ale v ten okamžik to mělo pro mě opodstatnění jsem milovník Reality show a JoJka začala Celebrity Camp :oops: někdo jde po HD olympiádě já šel po Reality Show , ale také Visat Explorer a celkově vyšší počet kanálů proti analogu 2. už tehdy se očekával nástup PVR/DVR , což v analogu bez investyc v řádu několika tisíc !!! nenahradíš , a že DVR opravdu využiju na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2008 Sdílet Odesláno 13. září 2008 Myslim ze rychlosti jsou jiz dnes na takove urovni, ze to pro vetsinou uzivatelu nebude padny duvod k prechodu k jinemu operatorovy. . ani náhodou, s tak směšným uploadem bych šel k netboxu hned (jen kdyby to šlo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 13. září 2008 Sdílet Odesláno 13. září 2008 Myslim ze rychlosti jsou jiz dnes na takove urovni, ze to pro vetsinou uzivatelu nebude padny duvod k prechodu k jinemu operatorovy. . ani náhodou, s tak směšným uploadem bych šel k netboxu hned (jen kdyby to šlo )[/quote A K ČEMU TI JE VYSOKY UPLOAD ???? K ČEMU ? ! ? ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renca Odesláno 13. září 2008 Sdílet Odesláno 13. září 2008 A K ČEMU TI JE VYSOKY UPLOAD ???? K ČEMU ? ! ? ! Otázka sice nebyla na mě, ale nedá mi to: že vysoký upload nepotřebujete vy, neznamená, že ho neuvítají jiní uživatelé. Např. když se odesílá mail s velkou přílohou, když chci někomu někam nahrát balík fotek nebo video z dovolené, ocením, když to půjde rychleji. Zdá se mi, že ten rozpor mezi down a up je veliký oproti jiným poskytovatelům. Každopádně jsem strašně zvědavá na reakci UPC a změny v tarifech Nechci měnit poskytovatele, ale bude se mi líbit, když mu půjde o zákazníky EDIT: omlouvám se, že je to tu vlastně off topic Citovat Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.