Návštěvník Katoda Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Tak tohle analogové rekordéry opravdu neumí, nicméně já osobně bych tuhle funkci nevyužil. Můj rekordér sice zvládně nahrávat jen jeden program, ale zase ho nahraje spolehlivě. Navíc má taky DVB-T přijímač, takže mám jeden přístroj na všechno. Tohle beru. Prostě každý má jiné priority a ne každý potřebuje to, co požaduje někdo jiný. Jen na okraj, od té doby co mám DVR-STB (cca od konce ledna letošního roku), se mi jen jednou na začátku stalo, že se mi jeden program nenahrál a od té doby, co byl aktualizován firmware s ním nemám vůbec žádné potíže a nahrává spolehlivě. Je fakt, že jednu dobu nefungovalo EPG, ale to nebyl problém STB, ale UPC. Nefungovalo by, ani kdybych měl set-top box vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Souhlasim s Katodou, ja mam DVR od te doby co se zacal nabizet a nemam k nemu temer zadne vyhrady, nahrava spolehlive, ze by neco vynechal se me za tu dobu stalo asi 2x. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Tak až budou dávat v akci DVR zdarma, tak to taky zkusím. Škoda že neudělali balíček DTV Standard + DVR + UPC 20M bez telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dan1 Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Škoda že neudělali balíček DTV Standard + DVR + UPC 20M bez telefonu. Souhlas, tohle je jediny balicek, ktery bych si poridil. Jenze oni potrebuji tlacit svuj telefon, ktery nikdo nechce :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 23. září 2008 Sdílet Odesláno 23. září 2008 Jen na okraj, od té doby co mám DVR-STB (cca od konce ledna letošního roku), se mi jen jednou na začátku stalo, že se mi jeden program nenahrál a od té doby, co byl aktualizován firmware s ním nemám vůbec žádné potíže a nahrává spolehlivě.. Já jsem vycházel ze zkušeností zmiňovaných jednak tady a potom taky od jednoho známého. Vlastní zkušenost nemám, takže Handana nebudu kritizovat ani chválit. Tak až budou dávat v akci DVR zdarma, tak to taky zkusím.Škoda že neudělali balíček DTV Standard + DVR + UPC 20M bez telefonu. Taky bych byl pro tenhle balíček. O jejich telefon opravdu nestojím, vystačím si se Skypem a mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 23. září 2008 Sdílet Odesláno 23. září 2008 Já bych zase bral balíček Supreme+DVR+UPC 20M. O telefon taky nemám zájem. Takto raději přejdu od 1.ledna jen z Lightu na 10M, což mi bohatě stačí a oproti tomu, co platím teď ušetřím měsíčně 304 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mooonty Odesláno 23. září 2008 Sdílet Odesláno 23. září 2008 to Katoda: tohle, co jsi napsal, je pochopitelné, ale PROČ má člověk platit těch 304,- x3 navíc? Je to fakt lumpárna. Mrzí mne to, ale nic se s tím moc dělat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. října 2008 Sdílet Odesláno 6. října 2008 Některé příspěvky jsou trochu k pousmání. Je zajímavé, že digitál kritizují hlavně Ti, kteří ho nemají, ale vědí jak to je špatné. Pro mne je třeba supreme včetně HD kanálů super věc. Analog je na zvracení na Full HD TV. Net mám extreme a telefon také. výsledek je , že platím méně než bych pořídil každé zvlášť. Ale je to o tom co kdo preferuje. doma mám tři TV a každý může koukat na co chce a nahrávat co chce.Navíc preferuji kanály v AJ a HD NG je pro mne super program, ale i další si užívám. A analog za chvíli bude po něm. Ještě doplním, že kvalita digi oproti analogu je celkem znatelná, ale nepoznáte to na CRT, které není pro příjem digi konstruováno. Jinak více HD kanálů by bylo dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.