Přejít na obsah

Kdy už se konečně upc rozhoupá

Návštěvník Miloš

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
Tak tohle analogové rekordéry opravdu neumí, nicméně já osobně bych tuhle funkci nevyužil. Můj rekordér sice zvládně nahrávat jen jeden program, ale zase ho nahraje spolehlivě. Navíc má taky DVB-T přijímač, takže mám jeden přístroj na všechno.

Tohle beru. Prostě každý má jiné priority a ne každý potřebuje to, co požaduje někdo jiný. Jen na okraj, od té doby co mám DVR-STB (cca od konce ledna letošního roku), se mi jen jednou na začátku stalo, že se mi jeden program nenahrál a od té doby, co byl aktualizován firmware s ním nemám vůbec žádné potíže a nahrává spolehlivě. Je fakt, že jednu dobu nefungovalo EPG, ale to nebyl problém STB, ale UPC. Nefungovalo by, ani kdybych měl set-top box vlastní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dan1
Škoda že neudělali balíček DTV Standard + DVR + UPC 20M bez telefonu.

Souhlas, tohle je jediny balicek, ktery bych si poridil.

Jenze oni potrebuji tlacit svuj telefon, ktery nikdo nechce :-/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Worm

Jen na okraj, od té doby co mám DVR-STB (cca od konce ledna letošního roku), se mi jen jednou na začátku stalo, že se mi jeden program nenahrál a od té doby, co byl aktualizován firmware s ním nemám vůbec žádné potíže a nahrává spolehlivě..

Já jsem vycházel ze zkušeností zmiňovaných jednak tady a potom taky od jednoho známého. Vlastní zkušenost nemám, takže Handana nebudu kritizovat ani chválit.

Tak až budou dávat v akci DVR zdarma, tak to taky zkusím.

Škoda že neudělali balíček DTV Standard + DVR + UPC 20M bez telefonu.

Taky bych byl pro tenhle balíček. O jejich telefon opravdu nestojím, vystačím si se Skypem a mobilem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Katoda

Já bych zase bral balíček Supreme+DVR+UPC 20M. O telefon taky nemám zájem. Takto raději přejdu od 1.ledna jen z Lightu na 10M, což mi bohatě stačí a oproti tomu, co platím teď ušetřím měsíčně 304 Kč.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mooonty

to Katoda: tohle, co jsi napsal, je pochopitelné, ale PROČ má člověk platit těch 304,- x3 navíc? Je to fakt lumpárna. Mrzí mne to, ale nic se s tím moc dělat nedá.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Některé příspěvky jsou trochu k pousmání. Je zajímavé, že digitál kritizují hlavně Ti, kteří ho nemají, ale vědí jak to je špatné. Pro mne je třeba supreme včetně HD kanálů super věc. Analog je na zvracení na Full HD TV. Net mám extreme a telefon také. výsledek je , že platím méně než bych pořídil každé zvlášť. Ale je to o tom co kdo preferuje. doma mám tři TV a každý může koukat na co chce a nahrávat co chce.Navíc preferuji kanály v AJ a HD NG je pro mne super program, ale i další si užívám. A analog za chvíli bude po něm. Ještě doplním, že kvalita digi oproti analogu je celkem znatelná, ale nepoznáte to na CRT, které není pro příjem digi konstruováno. Jinak více HD kanálů by bylo dobré

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...