Odesláno 2. února 2009 16 let Dnes po restartu modemu opět vyšší rychlost. Produkt UPC Easy, lokalita Uherské Hradiště. http://www.speedtest.net/result/402590469.png [/img]
Odesláno 2. února 2009 16 let potvrzuji, po restartu modemu zvýšena rychlost na 8 / 0,5 Mbit, lokalita Zlín
Odesláno 2. února 2009 16 let Tak i v Litoměřicích zvedli rychlost. Přibližně na 7 Mb/s ke mě, ale odemne to mám stále na 0,256 Mb/s. Ale včera večer jsem zas měl omezený stahování na P2P. Kdyby neblokovali P2P, byl bych spokojený. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 2. února 2009 16 let tak už to frčí aspoň těch 16 Mb/s - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. února 2009 16 let Tohle jsou nové rychlosti, které jsem dosáhl s novým tarifem 20M ode dneška. Problém je ale v tom, že jsem tedy čekal větší posun v uploadu. Čistě teoreticky: Může modem nějak ovlivnit rychlost (limitovat) na uploadu? Typ modelu modemu Motorola SB5100E z dob Karnevalu (zakulacený tvar) Pamatuji si dobu, kdy jsem žádal o Classic s 2x uploadem a rychlost jela asi 10dní 2mbity na uploadu, poté ale byla zrychlost snízena na 1,1MBit, který stále nemohu překonat a nyní také ne. Vím, že UPC tuto rychlost negarantuje, ale zajímalo by mě, zda tedy může být chyba ve starém modemu, či v síle signálu v kabelu? Díky všem za případné hodnotné příspěvky.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.