Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
400411582.png
Odesláno
v asi nejhezčí podobě to je tady http://web.upc.cz/nlett/mail/27/index.a ... &cd=911131

Je krásné tu dávat jak je to papírově hezké, je otázka zda to tak bude i v praxi :)

Inu uvidíme, jak se to bude vyvíjet. :)

Koukám rychlosti uploadu většinou dosahují správných hodnot. (1500-1570)

Odesláno

U mě teda upload v žádným případě nedosahuje takových hodnot, jakých by měl dosahovat. Měl bych mít 1000 kbps, ale jede mi to tak 500 - 600 kbps, někdy dokonce i méně.

Odesláno

Mám bývalý Light 6Mbit, od začátku ledna jedu na 8 Mbit a čekám kdy naběhne další zvýšení. Dneska jsem zkoušel i vypnout a zapnout modem, zda to nepomůže, ale zatím nic. Přivedlo mě k tomu předchozí téma. Ale asi to nezvyšují plošně. Pište své poznatky o navyšování!!!!! Ať je přehled, kde a kdy to zvýšili.

400880876.png

Odesláno
Mám bývalý Light 6Mbit, od začátku ledna jedu na 8 Mbit a čekám kdy naběhne další zvýšení. Dneska jsem zkoušel i vypnout a zapnout modem, zda to nepomůže, ale zatím nic. Přivedlo mě k tomu předchozí téma. Ale asi to nezvyšují plošně. Pište své poznatky o navyšování!!!!! Ať je přehled, kde a kdy to zvýšili.

400880876.png

To si teda stastna zena, ze ti to vydrzelo od 1. ledna az doted.. me se to ustalilo az posledni tyden cca. :-) O plosnem navysovani nemuze byt rec, neni to technicky mozne. :wink:

Odesláno

neni stastna zena, jenom je z teplic ;) u nas v teplicich funguje vsechno tak jak ma :D ne, mymu kamosovi to taky ted bezi misto 6144/256 2048/256, ale me to bezi porad 8/1. vetsinou mam stabilitu pod 50%, ale co, aspon ze to bezi. posledni tejden p2p zase nic moc, ale who cares. uz aby to meli hotovy umelci

btw vlcak, mas hostname porad karneval nebo uz upc?

Odesláno

U mě se upload na 20M stabilně pohybuje těsně nad 1000 kbit/s

401082562.png

Odesláno

Hm me jeste nic nezrychlili, achjo !!

Odesláno

Opravdu nic? Lednová dávka by měla být hotová.

Hloupá otázka: Nezapomněl si ten restart modemu?

Odesláno

hele me sice zrychlili ze 4mbit na 6mbit ... ale hned zas stahli na 2mbit ... nic si z toho nedelej :(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague