Návštěvník Odesláno 30. března 2009 Sdílet Odesláno 30. března 2009 Starter OV- centrum: Up: 1,0 Mbps Down: 6,9 Mbps Takze se UPC zda se drzi tech "garantovanych" rychlosti. Zadnych 10 Mbps se nekona. Ale treba se to k 1.4. jeste zrychli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2009 Sdílet Odesláno 30. března 2009 UPC Classic (Jindřichův Hradec): Download OK ale tomu Uploadu se nejak nechce porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Detien Odesláno 30. března 2009 Sdílet Odesláno 30. března 2009 U mě Starter 10/1 M. Konečně lepší upload. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. března 2009 Sdílet Odesláno 31. března 2009 Nemohu si stezovat. Praha-Vrsovice Starter 10/1. Jen aby to vydrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Praha 7 Ooh jak štastný jsem že upc je ke mě tak milostivé a takovou rychlost mi poskytuje.. né vážně, jetli s tím něco neudělaj do 3 dnů tak vážně konec, měli na to přes půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Brno - Bystrc by mě zajímalo kde udělali soudruzi chybu ode dneška to podle nich má frčet 10/1 ale skutečnost je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Praha 7 Ooh jak štastný jsem že upc je ke mě tak milostivé a takovou rychlost mi poskytuje.. né vážně, jetli s tím něco neudělaj do 3 dnů tak vážně konec, měli na to přes půl roku. tak jim tam zavolej, pokud máš upc telefon, nic to nestojí na čísle 222 980 980... asi tak před měsícem tu byl v sobotu celodenní výpadek, odezva 500+ a tam nikdo nic nevěděl... až po tom, co se týpek prokousal celou sítí do modemu, zjistil, že ta odezva je trochu vyšší nejen u mě, ale i v okolí, do druhýho dne bylo všechno ok... taky sem si myslel, že už tam někdo určitě volal a už se to řeší, ale ono nic... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 UPC telefon nemám, ale zavolat tam hodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Brno - Bystrc tak od čtrvté hodiny odpolední to už vypadá lépe speedtest sice ukazuje tolik kolik by to mělo být, ale třeba přímo na testu od UPC to kolísá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Dnes poprve od unora nejaka zmena,sice zvedli jen upload,ale aspon neco: Brno - Reckovice UPC Easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.