Odesláno 16. září 2008 16 let Dnes vysel novy firmware pro STB Handan CV-7000HD. Opraven je problem s nocnim samozapinanim, zobrazenim REC na display pri zapnute funkci timer, nastavenim aktualniho kanalu pri aktivaci funkce timer, ukazatel urovne signalu zmenen z 55% na 90 % a dalsi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. září 2008 16 let Ještě přidám že řeší problém u těch, kterým nefungovala regulace hlasitosti na STB (třeba mě )
Odesláno 16. září 2008 16 let Mohl bych se jen zeptat, co vám píše u verze SW ze kterého je dne? Dík za info.
Odesláno 16. září 2008 16 let Mohl bych se jen zeptat, co vám píše u verze SW ze kterého je dne? Dík za info. V1.18 (Sep 1 2008)
Odesláno 16. září 2008 16 let Mně se to samo neaktualizovalo, i když byla hláška :"Chcete aktualizovat?" Po OK se objevilo "Nový SW nenalezen". Bylo třeba jít přes Systémové informace na Aktualizace S/W a OK na řádku "Spustit". (viz str. 26 Návodu).
Odesláno 19. září 2008 16 let Trvá problém, kdy se někam přepnu a zobrazí se jen "zakódovaný kanál" nebo tak něco. Dřív pomohlo přepnutí na rádio a zpět, teď už několikrát mi to nezabralo, trval urputně na svém, po vypnutí/zapnutí a nebo přepnutí na jiný mux a zpět už tak zásadový nebyl a připustil, že sice kódovaný je, ale že mi ho teda milostivě zobrazí. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 5. října 2008 16 let jen tak pro zajímavost - když jsem na nějakém z těch nových kanálů s dětskými pořady, tak mi po vypnutí ukazuje stb čas o hodinu menší, než ve skutečnosti je. Když přepnu třeba na ČT1, tak se čas vrátí tam, kam má být. Je to opakovatelné, takže pokud nestíháte, přepněte si na jetix a hned máte o hodinu víc času Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 5. října 2008 16 let Co rikate na titulkovani u NatGeo s handanem HD? Katastrofa. Hrozne nepouzitelne fonty, pri autozoomu to uz vubec nejde cist.... Je to nekoukatelne a musim prepinat na analog, kde jsou titulky jako drive, tedy v poradku. Kritiku na toto jsem tu nikde neslysel, tak se divim zda to je jen muj problem ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.