Odesláno 17. září 2008 16 let Zdravim! Mam takovy problem, pri brouseni parket mi borec prebrousil kabel od modemu do ucastnicke zasuvky. Z hlavy si nevzpomenu presne jaky je tam kabel. Mohl by mi prosim nekdo ze zkusenejsich borcu poradit? Mam modem WebSTAR DPC2100 (tyden stara instalace) a myslim si, ze je to normalni sroubovaci BNC konektor? Je to tak, nebo jsem mimo? Diky za info!
Odesláno 17. září 2008 16 let Mam modem WebSTAR DPC2100 (tyden stara instalace) a myslim si, ze je to normalni sroubovaci BNC konektor? Je to tak, nebo jsem mimo? Diky za info! Neni to BNC konektor, ale konekto typu F. Tady je kdyztak manual k modemu je to tam napsany. http://www.hd4a.com/hardware/DPC2100A.pdf
Odesláno 17. září 2008 16 let Kup si F-kovou spojku a dva F-kové konektory na koax a sešroubuj! Hlavně ne klasickými IEC
Odesláno 17. září 2008 16 let Pokud to jde tak koax radeji vymen celej, se sroubovanim by mohli vzniknout problemy. Hlavne si podle sirky koaxu kup F konektory se spravnym prumerem, aby tam sli dobre nasroubovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.