Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nevíte někdo, když mám Starter + balíček Sport, jestli to "chytnu" taky? Krom toho mám ještě balíček Superfilm a Filmbox, kvuli HD programum, ale přecházet na Standard a platit o 300 vice jen kvuli Eurosportu HD, se mi teda fakt nechce :-( Díky

Odesláno

no upc cekalo az skonci olympiada,tlak lidi lacnych po tomto kanalu klesna a tudiz mozna klesla i cena za tento kanel..jinak mi to nedava smysl. urcite v tom jsou jen penize. ale diky bohu za to ze uz to je a muzem koukat :-)

Odesláno

s takovou kvalitou at jdo nekam do p.... - s hd to ma mozna spolecneho akorat ty pismena

Odesláno

Mohu potvrdit svůj subjektivní dojem, takový obraz jsem měl již před lety v analogu na kvalitním CRT.

Odesláno

To jo, čekal jsem, že budou normálně vysílat opravdu v HD kvalitě, a ne jen přepočítávaně a ještě k tomu z formátu 4:3.

Odesláno

je to HD... to logo je HD a infografika je v HD :-) ty pohyblivy obrazky ne, ale proc taky, ze :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

tak jestli tomuhle nekdo chce rikat hd kanal tak je u me magor - chvili jsem na to koukal a nejaky fotbal pekna mazanice - to bylo desetkrat lepsi ceskoslovenske cernobile vysilani - za chili ke kazdemu kanalu pridaji dve pismenka hd a bude tu nezpocet kanalu ve vysokem rozliseni s kvalitou na bliti - jsem tak potesen ze bych nejradeji rozkopl tv a pak sel nakopat nekoho do upc - i kdyz ty chytrolini v upc za to nemuzou jen na tom silene vydelavaji a delaji tomu jeste reklamu

Odesláno

Neblbnete, je to jen nova uroven abstrakce osvobozeneho vedomi. Jde sice o HD kanal, ale ten bude od 1.10.2008 venovan vyhtadne starsim cernobilym poradum.

Odesláno

hosi hosi, porad remcate..kazdy kdo to trochu sleduje (to deni kolem eurosport HD) vi, ze jen nektere sportovni prenosy jsou opravdu nataceny v HD (grabd slamy, tour de france,olympiada, ME ve fotbale a v budoucnu budou i nejake zimni sporty kvalifikace na MS atd) ostatni je jen upscale..ale porad je to hezci nez klasika..navic nektre porady jsou aspon sirokouhle a nemusim cumet na ty smrskle ksichty..navic po jednom dnu je unahlene neco hodnotit..ve mne prevaklda pocit..konecne tu ten program je a uz se to bude jen zlepsovat

Odesláno

je jasny ze vse na Eurosportu HD nemuze byt v HD, to se vedelo od zacatku, ovsem i kvalita SD je lepsi nez na normalnim Eursportu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague