homberg Odesláno 18. září 2008 Sdílet Odesláno 18. září 2008 To s tou pisemnou formou vypovedi musi byt nesmysl, protoze ja jsem ji pred par dny podal formou elektr. formulare ze stranek UPC a byla prijata. Jedine, ze by se v poslednich dnech zmenily podminky. Formular je porad tady: http://web.upc.cz/klpoz/cz/ Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 18. září 2008 Autor Sdílet Odesláno 18. září 2008 Jinak o zmenach na UPC, ale nejen o nich se dozvite vice na dalsim neoficialnim foru UPC "ZUMPA" na:http://portal.dkm.cz/diskuse.php Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Chtěl bych se zeptat co mi zůstane za signál po ukončení smlouvy na televizi. Zůstanou mi tam volné kanály ( UPC express, Z1,) a rádio nebo to prostě odstřihnou v rozvodné skříni a nebude tam NIC. Internet mám, a chci si ho ponechat.. Je to bývalá Karnevalová síť. A na ní se to dělalo v rozvodné skříni nějakou tlumící cívkou. ( 32 varianty - základní nabídka, rozšířená a rozšířenaá + HBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Po ukončení smlouvy s UPC ti nezůsane žádný signál. Proč by taky měl Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2009 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Nastvalo me ze nove akce UPC poskytuji vyhodnejsi ceny nez pro stavajici zakazniky a vypoved jsem timto zpusobem taky podaval, jenze jsem zjistil, ze mi UPC muze nabidnout vic lepsich sluzeb dokonce za bezkonkurencni castky a vypoved byla zbytecna, stacilo zmenit svuj pozadavek a porozhlednout se v moznostech dal, vlastne vi nekdo z vas - snad krom umrti - o jakychkoli duvodech proc vypovidat? Nikdo mi nic lepsiho nenabidnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.