Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jsem uživatelem dig. tel. nabídky Standard. Teď jsem chtěl nově k tomu přihodit i internet 10M. V ceníku jsem našel cenu 790Kč za takovýto balíček. Bohužel, zatím nejde tento balíček aktivovat, nevíte o tom něco?

Odesláno

tyto balicky jsou pozastaveny az do konce roku ...po novym roce je bude mozne objednat ....

Odesláno

Já pro změnu Light -Standart-HBO vše v balíčku za 1250,-Kč. Bohužel mi končí balíček až v únoru 2009. Takže mi co máme tenhle balíček tak asi máme smůlu. jsem zvědavej jaké udělají "výhodné" další balíčky.

Odesláno

ty jejich balíčky sou na dvě věci... :roll: kdyby radši dali aspoň nějakou slevu těm, kdo odebírají dvě služby a větší slevu těm, kdo odebírají tři, bez ohledu na tarify... místo toho budou vymejšlet různý kombinace... :roll:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Balíčky již z ceníků zmizely, škoda. Když si teď objednám k stávající televizní nabídce Standard 10M internet, budu moci později bez problémů přejít na balíček, nebo mám vyčkat s internetem až zpřístupní balíčky?

Odesláno

Pro sebior:

To ti v současné době asi nikdo neřekne, když neví s čím vylezou. Já mám napři Light-Standart-Hbo za 1250,-Kč a čekám jak se to potom bude dále. balíček mi končí v únoru.

Odesláno

Já si myslím, že by neměl být problém ty služby pak přidat do balíčku. Sám jsem o dřívější změnu (Light + Standard + HBO) jen požádal na infolince a bylo to bez problémů, takže předpokládám, že to stejným způsobem půjde i pak.

Odesláno

Já jsem posílal žádost o změnu služby na UPC 10M + Standard + DVR za cenu 790,- Kč celkem 4x. Tři odpovědi byly totálně zamítavé, ale ta čtvrtá již nějakou naději na změnu má.

-----------------------------------------------

dovolte, abychom tímto reagovali na Váš e-mail ze dne 20. 9. 2008, týkající se žádosti o změnu programové nabídky kabelové televize.

Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/.

Je nám to velice líto, ale uvedené balíčky se připravují a zatím není možnost tyto balíčky aktivovat.

Dovolujeme si Vás požádat o strpení, v průběhu příštích dnů Vás budeme kontaktovat s informacemi o možné změně služeb.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem a přáním příjemného dne

M. Klabečková

operátor klientského centra

Odesláno

Je zbytečné se o něco snažit. Operátoři u stávajících klientů tyto nové tarify stejně nemůžou zaktivovat. Takže si myslím, že i když nějakou pozvete na kafe, tak vám to moc nepomůže.

Odesláno

Tak ten balicek za 790,- uz asi definitivne zmizel - asi nejakej managerskej kiks :)

Nove balicky:

Zvýhodněný balícek služeb

Zahrnuté služby, Měsícní poplatek, Roční úspora

UPC 10M + DTV Standard, 930 Kč, 1 908 Kč

UPC 10M + DTV Standard + DVR + Freetime, 1 330 Kč, 2 868 Kč

UPC 20M + DTV Supreme + DVR + Anytime, 2 250 Kč, 4 776 Kč

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague