Návštěvník M.I.R. Odesláno 20. září 2008 Sdílet Odesláno 20. září 2008 Ahoj, sem z Teplic a mám balíček Classic. Poslední dobou sem začal mít problém s browsenim po webech. Dlouho trvá načtení stránky, načte-li se vůbec, refresh taky nesnesitelnej. Přitom ICQ, Jabber, torrenty, to všechno frčí. Trvá to vždycky pár minut a pak je zas klid. Nejdřív sem myslel, že třeba nová verze uTorrentu zlobí, protože se mi zdálo, že když ho vypnu, tak to za naskočí, ale neni to tak. Děje se to různě, bezprostředně po vypnutí uTorrentu to furt nefrčí, musim dost dlouho počkat a navíc mám rychlosti omezený tak, aby mi plně nevytěžoval linku. Zaznamenal ještě někdo tenhle problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 21. září 2008 Sdílet Odesláno 21. září 2008 mě to dela posledni dny taky..Praha..a pri tom denne chodim na ty samy weby a predtim to nebylo..dneska to je momentalne nesnesitelné... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. září 2008 Sdílet Odesláno 21. září 2008 Koukni se pres ping jestli nemas ztraty paketu, popr. zkontroluj hodnoty signalu ktere zobrazuje kabelovy modem - jestli tam nejsou nejake anomalie: http://192.168.100.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 21. září 2008 Sdílet Odesláno 21. září 2008 Koukni se pres ping jestli nemas ztraty paketu, popr. zkontroluj hodnoty signalu ktere zobrazuje kabelovy modem - jestli tam nejsou nejake anomalie:http://192.168.100.1 a co mam hledat ? tohle tam bylo v sekci signal: Downstream Value Frequency 129000000 Hz Locked Signal to Noise Ratio 37 dB Power Level 8 dBmV The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading Upstream Value Channel ID 4 Frequency 61600000 Hz Ranged Power Level 48 dBmV nevim, je to jak bublina...cerna dira...skoro to vubec nefacha a pak to najednou naskoci normalne zase...proste chaos a sere mi to Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 21. září 2008 Sdílet Odesláno 21. září 2008 Taky se me zda ze nacitani stranek je krapet pomalejsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2008 Sdílet Odesláno 21. září 2008 me to taky dela, utorrent jede v pohode plnou rychlosti, vypnu ho, du nay web a de krapet vic pomalu. tak zabehnu vzdycky resetnout modem a de to v pohode... btw sem taky z teplic, takze nejsi jedinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Ten signal se zda OK, skus jeste ten ping. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Ping je v pohode ale nacitani stranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Pakliže máš signál v pořádku, odezvy na české servery také nepřevyšují maximum a není viditelný žádný nárust ztratovosti, hledej v tvém počítači, kde je zakopán pes, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 22. září 2008 Sdílet Odesláno 22. září 2008 Prave ze zadna stratovost paketu neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.