Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
...

Njn ale jako IPTV a nebo DVB-C STB jsem nic takovýho ještě neviděl :? Myslím si že kdyby něco takovýho bylo tak by to na LICA s.r.o. testovali už.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Podle me takovy zarizeni hrozne neprakticky, nemuve o tom ze jeho cena se nejspis bude blizit cene dvou beznych STB, coz je hlavni duvod proc neco takovyho lidi chteji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno

Marku to se pleteš. Oficielně mámod UPC dvě zásuvky a v TV moduly a tak si jede každá TV co chce. nyní mám i třetí TV bez modulu a vše běhá normálně. A platím jen jednu nabídku.

Odesláno
Marku to se pleteš. Oficielně mámod UPC dvě zásuvky a v TV moduly a tak si jede každá TV co chce. nyní mám i třetí TV bez modulu a vše běhá normálně. A platím jen jednu nabídku.

Teď přesně nevím na co reagujete a v čem nemám pravdu :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Abychom se toho vypínání analogu nakonec přece jenom nedočkali a to dřív než si myslíme. Analogová ČT1 v Hodoníně vysílá už pár dnů s piktogramem vypínání analogu. Zajímalo by mě, jak rychle a na co UPC přeladí. Hlavně pak na co. Doufám, že ne na satelit, protože kdybych přišel o regiony ještě i v analogu, tak už budu hodně zlý. A určitě nebudu jediný.

Odesláno

Kdy bude na řadě Most,kolik stojí nová nabítka mini .

Odesláno

Pokud vim, tak zadna nova nabidka MINI neni, kdo ma Klasik, tak mu v analogu zustene asi 10 -14 kanlui, na zbytek dostane STB a bude koukat na digital,

kdo ma Mini ci Starter, tak mu v analogu mozna pribude par kanalu, ceny se nijak nemeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Kdy bude na řadě Most,kolik stojí nová nabítka mini .

Až budeme nařadě tak se to dozvíme :lol: Žádná "nová" nabídka Mini nebude jen stará mini za 209 s přidanými kanály (Must Carry kanály). Co se týče přechodu z Klasiku na digitál tak praxe je nyní taková že klienti dostanou Klasik v digitální podobě se stejnou (přibydou asi 2 kanály) programovou nabídkou a cenou (nevím jak to je v případě využívání nějakých slev).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno
se stejnou (přibydou asi 2 kanály) programovou nabídkou a cenou

ale jenom na jednu televizi, kdo mě dvě a více už musí platit navíc, a elektřina za STB taky něco stojí

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague