Odesláno 25. září 2008 16 let Jaky je stav ted? Uz by to mohlo chodit. Zatim vse v poradku...terrenty jedou jak po masle...
Odesláno 26. září 2008 16 let Nemyslím si, že by UPC nějak brzdilo určité porty. Dle mě spíše docházelo k nějaké optimalizaci. Osobně jsem žádné rapidní omezení nepocítíl, ale je pravda, že někdy to jelo méně než jako vždy plnou rychlostí.
Odesláno 24. října 2008 16 let Zdravím sem z plzne a mam stejni problem pres torrent nic nestahnu max rychlost 5kb/s pred tydnem vse ok
Odesláno 24. října 2008 16 let Zdravím, je to omezené, pakety jsou zřejmě analyzovány a následně komunikace omezena/vypnuta. Lehce jsem testoval stahování 2 stejných torrentů ve různých OS současně: 1* 0-15KB/s jede torrent využitím sítě UPC 2* maximální rychostí jede torrent kdy jsem pomocí sítě UPC natunelovaný (SSH - šifrovaná komunikace) na server který má přímý přístup do NIXu (nix.netway.cz) ...jsem zvědav kam až to zajde...
Odesláno 25. října 2008 16 let Asi mají na uživatele nějaký FUP, protože DC jede po půlnoci přes den se nepřipojím ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.