Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech


Návštěvník malina

Doporučené příspěvky

blokace je na uploadu a mozna aj na pocet spojeni ani jedno te u stahovani linuxovych torrentu neva nevyzaduji obvykle aby jsi sdilel a stahujes vetsinou jen z toho serveru kde lezi jak torrent tak samotny soubor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to sice mimo misu ale ma problem . Predstavte si spokojeneho uzivatele ADSL NOVERA 512/128 pres modem vystup USB. A do toho si objenaji rodice O2 televizi. Technik prinese router O2 Zyxel P 600 +STB a na NOVERA internet rika to by melo fungovat . Sbali prachy a je pryc. A internet nejde. Router O2 Zyxel P 600 nelze nijak nastavit. Poze ukazuje ADSL G a tu televizi Full duplex. Pan na NOVERA mi nabizel v online helpline jiny modem ale to nic neresi. Ja potrebuji neco co rozezna TV O2 a ADSL Novera. A nebo i ten internet od O a basta fidli.

 

Dekujeme

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brno, sobota 20:20 a DC klasicky opět od 17:00 nejede, nebo aspoň velký huby, dopoledne v klídku. zajímavý, že malý huby s max 200 uživateli se načtou a jedou. BT je na tom stejně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem na tom podobne, rano mi DC slape, odpoledne, k veceru ne az nekdy vecer presne nevim tak po 22 nejmin. Jestli to bude delat i po novym roce tak je poslu nekam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuju...už cca hodinu jde web závratnou rychlostí...speedmetr mi ukazuje krásných 23kbit/s...Na infolince samozřejmě vše v pořádku chyba je u mně..jako vždy....jsem zvědavej kdy se to rozjede..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...