Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tukancheez
Ještěže nemám UPC :D

Tvůj příspěvek má hodně velikou vypovídací schopnost :)

Pochlub se co máš za providera, když už jsi přispěl takovým příspěvkem, ať se ostatní poučí, který provider je dle Tebe lepší :)

Nemám rád příspěvky tohoto typu, jejich vypovídací hodnota je totiž nulová :roll:

Návštěvník piposek

Se nemusí chlubit... Si to přece umíme zjistit sami :-)

http://private.dnsstuff.com/tools/whois ... 191.125.24

tzn:

http://www.baronpc.cz/

Jojik: Zdravím do Bruntálu :-)

Ja uz to fakt nedavam ten internet to je neco horznyho vydrzim do noveho roku pak to odhlasim tohle se fakt neda a jeste pred par mesici to byl jeden z tech lepsich internetu P2P nejdou stranky to nacita jak kdyz sere a maluje a jaky mam lagy proste internet na h***o sry ale nejak to na me prislo :(

Vím že má každý úplně jiné možnosti a podmínky, chtěl bych se ale zeptat co doporučíte za druh připojení. Teď jsem na UPC ale utíkám, jinou kabelovku v baráku nemáme, pevné linky jsme se kdysi zbavili, co zbývá, wifi? Poraďte pls, se v tom moc neorientuju, díky.

Návštěvník Kema

No já bych to řekl asi takto - pokud máte takovou inteligenci jakou jste napsal tento Váš příspěvek, tak UPC bude VELMI rádo když jejich řady prořídnou. A já taktéž.

Kurňa - to už Čeština nikomu nic neříká?

Někteří se tu svým stilem psaní projevují jak dementi !

Nebo jste disgrafik ???? To by Vás ovšem omlouvalo - sorry.

Návštěvník Kema
Ja uz to fakt nedavam ten internet to je neco horznyho vydrzim do noveho roku pak to odhlasim tohle se fakt neda a jeste pred par mesici to byl jeden z tech lepsich internetu P2P nejdou stranky to nacita jak kdyz sere a maluje a jaky mam lagy proste internet na h***o sry ale nejak to na me prislo :(

Ten můj příspěvek patří SEM !!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...