Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech


Návštěvník malina

Doporučené příspěvky

Návštěvník vladman

Litvínov:Já to mám stále (od 15.11. s vyjímkou 1 týdne)poloviční (1Mbit/125kbs down.),nejlepší je, že UPC stále mlží,neřeknou,jak se věci mají.Mě poslali zprávu ,že měřili mé připojení a že je vše OK! Modem restartuju vždy jednou tak za 2 dny a nic!Nejlepší je, že mě stále bombardujou e-maily o skvělých nabídkách,TV tipech,ale zprávu o akt.situaci (co se týče problémů s připojením) žádnou!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hh

Ze v posledni dobre vramci "prechodu na nove rychlosti" vse jede tak nejak nah***o o tom zadna.

Mam navic specialni problem - nevim jestli to dela jebly TPLink router nebo co, ale kdyz clovek stahuje torenty a dojde k zahlceni pripojeni tak se to nejak kousne a od te chvile to nejede to vic jak 100kbit/s. Obvykle pomuze restartovat router nebo idealne restartovat (vypnout/zapnout) i kabelovy modem.

V tuto chvili jsem to vse restartoval ale nejak to nechce naskocit zpet, router jsem i odpojil a nekolikrat restartoval ten kab. modem a nic = proto vidim ze se tam proste naskocil naky FUP nebo je zavada u nich (prip. v modemu) a ted mi to pojede nah***o cely den a muzu jen cekat a poprat FU UPC do Noveho roku. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hh

This feature is not enabled.

This feature has not been enabled in your cable modem.

 

Please contact your data services provider for more information about this feature and its availability on the network.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasim, posledni dobou je to naky na h***o. UPCcko krati hlavne hostingovy stranky, nejznatelneji Rapidshare a Uloz.to (ten pravdepodobne nak vychazi z Rapida asi pouziva naky jeho servery nevim). Ale u me to facha takovym zajimavym zpusobem, neni to treba tak ze byto jelo dejme tomu 50 kb/s stale, me se rychlost ukazuje kolem 300 kb/s, ale jede to takovym stylem, ze chvili jede normalni download pak se tok tak na 2-3 vteriny prerusi a pak zas jede, je to chvilema docela prd.. sledovat :D takovy "pulzovy stahovani". Mno jinak doufam, ze po tom jejich tzv. upgradu site skonci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...