Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

Návštěvník
jojo, taky mám 'pulsní' stahování už asi 2 měsíce, aspon že dopoledne to jede... :roll:

To pulsní stahování mám občas taky, ale příčina určitě není v UPC, protože předtím jsem měl net přes wifi a dělalo mi to taky

Návštěvník

Linka 10M, Liberec

rychlost podle speedmetrů asi 600kBps

stahování z sh.cvut.cz cca 500kBps

rapidshare.com pouhých 32kBps max. Na grafu to nepřekročí těch 32, a vypadá to asi takhle: několik sekund jede 32, na sekundu spadne na nulu, zase chvíli jede 32...chilku nic

Že by se jednalo o chybu na sraně RS si nemyslím...žeby nějaký nový traffic shaping?!

Návštěvník

Tak je čtvrtýho, a na Jižňáku v Praze pořád katastrofa.

Rapid i torrenty minimální rychlost a na hubech vydržím pár vteřin/minut, než mě to s vynuceným ukončením vykopne ... nádhera :?

Návštěvník pavlis

Brno - stahování z rapida ráno a dopoledne jede plnou rychlostí, k večeru se zpomaluje a je čím dál více "pulzní" a večer už je to úplná katastrofa. Přitom stahování třeba z iskládky jede i večer plnou rychlostí

Návštěvník

tak sme psal na UPC kdy budu mit rychlost 10MB jak slibuji a dnes jsem dostal sokujici email,že uvedenou rychlost budou postupne predelavat az do 31.3.09 coz je podle mne klamava reklama,jelikoz v prosinci mi oznamovali že behem ledna to bude hotova,tudis zase zkurvenci zasrany lzou rusim smlouvu a moji kamosi a jdem k 02 tam aspo tu rychlost nabizej a nemlzej.zkurvena UPC za 570 .- internet 4MB s vypadky to seru.

Návštěvník Fingon1
tak sme psal na UPC kdy budu mit rychlost 10MB jak slibuji a dnes jsem dostal sokujici email,že uvedenou rychlost budou postupne predelavat az do 31.3.09 coz je podle mne klamava reklama,jelikoz v prosinci mi oznamovali že behem ledna to bude hotova,tudis zase zkurvenci zasrany lzou rusim smlouvu a moji kamosi a jdem k 02 tam aspo tu rychlost nabizej a nemlzej.zkurvena UPC za 570 .- internet 4MB s vypadky to seru.

Od UPC to urcite seriozni neni ale prestupem k jednomu z nejhorsich poskytovatelu vseho (internet, mobil atd) si moc nepomuzes. O2 adsl je O2 aŽdsl. To znamena ze tech rychlosti v zivote nedosahnes. Jenom pri dobre konstalaci hvezd (kratka vzdalenost od jednotky - velice malo zakazniku). UPC zatim drzi harmonogram co tu na webu ulitl celkem dobre..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...