Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

Návštěvník

Lokalita J. Hradec: standartně mám 2MB linku,dneska odpoledne mi měření rychlosti přes DSL ukazovalo až 3MB,stahování z Rapidu cca 450kb/s bez sekání, zkušební torrent (10S/10L) se alespoň rozběhl rychlostí cca 10-15kb/s. Oproti prosinci nesrovnatelné zlepšení,bohužel to trvalo jenom půl hodiny :D . Ať mi někdo vykládá že UPC nic neblokuje. Doufám že po zvýšení rychlosti to takhle bude fungovat pořád.

Návštěvník

Plzeň - stále po 17 h . až do půl noci to nejede. V noci a dopoledne je to v pořádku. Ještě by mě zajímalo proč slibovali , mě konkrétně mailem i telefonicky že mi po novém roce navýší rychlost ze 4M na 12M a stále nic. Ne že bych o to nějak stál ( stejně mi je to na na nic když to blokujou) , ale ukazuje to jaký jsou to sprosťáci.

Návštěvník Fingon1
Linka 10M, Liberec

rychlost podle speedmetrů asi 600kBps

stahování z sh.cvut.cz cca 500kBps

rapidshare.com pouhých 32kBps max. Na grafu to nepřekročí těch 32, a vypadá to asi takhle: několik sekund jede 32, na sekundu spadne na nulu, zase chvíli jede 32...chilku nic

Že by se jednalo o chybu na sraně RS si nemyslím...žeby nějaký nový traffic shaping?!

Tak sem se prave dozvedel na netu, ze kdosi volal na zakaz. linku UPC a tam mu potrvrdili ze omezuji stahovani z rapidshare.com a nekterych dalsich serveru, ale ze v budoucnu to tak nebude (zrejme po dokonceni modernizace).

Návštěvník

Lokalita J. Hradec: takže potvrzuji co jsem psal dříve. Včera u mojí 2MB linky došlo ke zvýšení rychlosti na 4MB. Rapidshare funguje dopoledne bez problémů,odpo a večer se stahování zasekává. Torrenty se rozběhnou,mám pocit že je trochu omezená rychlost,ale fungujou. Maximální rychlost stahování cca 450kb/s. Doufejme že stav který byl posledních pár měsíců byl opravdu spojen s přechodem na vyšší rychlost.

Návštěvník Fingon1
Lokalita J. Hradec: takže potvrzuji co jsem psal dříve. Včera u mojí 2MB linky došlo ke zvýšení rychlosti na 4MB. Rapidshare funguje dopoledne bez problémů,odpo a večer se stahování zasekává. Torrenty se rozběhnou,mám pocit že je trochu omezená rychlost,ale fungujou. Maximální rychlost stahování cca 450kb/s. Doufejme že stav který byl posledních pár měsíců byl opravdu spojen s přechodem na vyšší rychlost.

Presne tak potvrzuju to co rikas o rapidu. :-) Na svoje zvyseni linky zatim cekam, snad uz zitra. :-)

Návštěvník Fingon1
tak Liberec test rapidshare.com ... bezi 700kb/s ... mam 6mbit ... takze bych nejaky omzenei nevidel :) ... zkouska ted ve 20:00 ... torrenty a dc posoudit nemuzu ... v tom nejedu :)

Tak v Liberci asi dokoncili modernizaci - nebo spis u tveho CMTS. Jakmile bude dokoncena vsude tak to vsude pojede bez omezeni. Aspon to tak rikali na klient. lince. Ja su klidnej. :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...