Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

Návštěvník OndrejB
a platil jako moula balik oproti novym zakaznikum, jelikoz "vernym" zakaznikum nebylo umozneno minuly rok prejit na tarif 10M

Mně stačilo slušně požádat o kompenzaci.

Návštěvník

Ahoj,

jen bych se chtěla zeptat, proč mi nejde stahovat z torrentů (trezzor atd..)? Nějaká chyba u mne, i přesto, že mám již pěkných pár set dat nastahováno? Anebo o5 u UPC? Má vůbec cenu u UPC zůstávat, či se mám poohlédnout po lepším poskytovateli?

Děkuji všem za odpověď

Návštěvník AjSi
Ahoj,

jen bych se chtěla zeptat, proč mi nejde stahovat z torrentů (trezzor atd..)? Nějaká chyba u mne, i přesto, že mám již pěkných pár set dat nastahováno? Anebo o5 u UPC? Má vůbec cenu u UPC zůstávat, či se mám poohlédnout po lepším poskytovateli?

Děkuji všem za odpověď

tvoje chyba to neni, http announce nejde ;)

vše ok bude až tehdy, kdy je kontaktuješ a vysvětlíš jim, proč si myslíš, že je chyba na jejich straně... v prvý řadě bych se hlavně přesvědčil, jestli se něco nezměnilo u mě v počítači, všechno je možný...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník

Tady u nas v Karvine fungovalo v dobe Kabelove televize karvina vse v pohode. Pote ji koupila UPC a dnes 4.dubna nefunguje ani DC - nemoznost se pripojit k hubu, a u testovacich torrentu - nepripojen (vzprsel cas). Navic mam problemy i s ulozto.cz u vetsich souboru-vice jak 10mb, se stahne cast a pote vyhodi hlasku ze ze zdroje nelze cist a banan. Takze jsem na 100% spokojen s jejich sluzbami :D

Návštěvník

mno esli vono to nebude tim, že každej chce za málo peněz hodně dat 8)

mně celkem stačí 512 kbit, protože nezálohuju internet :lol: a esli se mně novej díl Simpsnů stahuje dvě minuty nebo hodinu mám na salámu :afro:

mířím tam, že pokud si koupíte linku za 50000 měsíčně, nebudou filtrovaný porty. Za 299 mám internet na serfování.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...