Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Návštěvník St@nley

Tak jsem zjistil, že nejenže UPC omezuje P2P, online hraní, ale nyní už nejde ani FTP přístup na webhosting IC.CZ!

Pro rejpaly upřesňuji, že FTP na jiné servery funguje a při připojení přes jiného ISP to taky jde. Takže chyba je opět jen a jen na straně UPC! Už mě to fakt nebaví. :x Ať se jdou s takovouhle službou bodnout.

Návštěvník St@nley
Jaka je adresa na ten jejich FTP server ?

At to muzu zkusit.

IP adresa FTP serveru webhostingu IC.CZ je 88.86.103.242.

Nejde se připojit na žádnou registraci. U konkurenčního hostingu WEBZDARMA.CZ to funguje OK. Zkus to a dej mi prosím vědět. Díky

EDIT: Ještě upřesňuji, že FTP hlásí že: ... vypršel časový limit žádosti..."

Je to od pracovnika Netboxu se kterym jsem resil svoji lokalitu a tohle mi bylo receno. Doslo to az k soudu, kde bylo dano Netboxu zapravdu (nevim presne ceho se zaloba tykala) a radnice dostala po prstech. Jinak jde o lokalitu Brno-Kr.Pole.......to ze ty svine urednicky (vsude v CR) jsou uplatni, to vime vsichni a zvlast co vim o radnici v tehle mestcke casti, tak tomu verim......ale at to bylo jakkoliv, tak doufam, ze uz budu mit optiku a UPC dam ihned vypoved.

Tohle mě docela zajímá, protože jsem ze stejné lokality. UPC mi funguje/nefunguje jako vetšině tady, tedy omezení připojení k P2P mezi 17 - 23 hodinou. Mám známý u Netboxu a vždycky se mi chce řvát zlostí, že téměř celý město pod Netboxem jede a Kénig ne a když se k tomu přidá to že Netbox NEOMEZUJE jakýkoliv připojejení kamkoliv a cena je slušná je to o to horší. V minulosti (ještě za Karnevalu) jsem se několikrát zajímal jestli Netbox plánuje výstavbu v naší lokalitě a teprve ted chapu ty vyhýbavé a čas neurčující odpovědi jejich zákaznické linky - možná, zatím ne, je to v plánu, do budoucna snad ano....... Takže pokud někdo víte něco víc prosím rozepište se a já velmi rád pokud bude možnost opustím tohoto providera - už z principu......

Bohuzel to stejne nebude v brzke dobe a hlavne se to Netboxu bude muset vyplatit......jejich priorita je samozrejme pripojit panelak nejlepe se 100 bytovym jednotkama, kde se najde hodne "ovecek", takze zalezi kde presne v Kr-Poli jsi....ja bych asi musel zlomit tady vsechny v baraku aby k nim presli a pak snad by se dalo o necem mluvit, protoze jsme cihlovej malej barak (6 bytu) a i tak.....no snad se toho nekdy dockam ze kopnu UPC kam patri..... :twisted:

Návštěvník tjurny

Podarilo se mi trochu zvednout download pres Torrent tak ze pokazde puzivam jiny port. Volba v utorrent 1.8.2 Randomize port each start

Pri pouzivani stale stjneho portu jsem se pohyboval tak komem 3o KB/s prave ted sthuji 350 KB/s coz se mi pred tim nikdy nestalo.

Utorrent nastavi router pomoci UPnP, tak ze je to snadne, nemusi se forwardovat porty manualne.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...