Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

U mě ještě žádná změna IP nenastala...Fakt už jen spoléhám na to, že mě změní IP adresu z karnevalu na UPC a stane se zázrak a všechno zase půjde normálně....

Já jsem sice z Teplic ale po změně IP se mimo té IP nezměnilo nic, problémy jsou stále stejné. PS: Jestli máš router tak ho restartuj aby si načetl z DHCP novou IP třeba se ti změní, případně i modem.

ptal jsem se včera ve filiálce UPC v centru Chodov a modernizace sítě prý bude ukončena k 18.11. takže teoretickyby to od toho dne, nebo následujícího mělo jet v pořádku všem. Jinak mně blbnou normální webové stránky z ciziny, ale i naše často.. Každopádně stahování ze serveru jako Gamershell bylo nějakých 5kbps..

Hledal jsem nějaký nástroj,který by detekoval zda provaider nějak zasahuje do BitTorrent komunikace(očividně zasahuje). A na této adrese http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php jsem narazil na jakýsi Glasnost: Test if your ISP is manipulating BitTorrent traffic . Testnul jsem ráno když ještě všechny torrenty běhaly jak mají a výsledek testu OK. Počkám na večer až mi UPC zase začne blokovat přenos a provedu znovu test. Uvidim zda to bude mít nějakou vypovídající hodnotu. Nemyslím že by technici z UPC výsledek nějakého testu braly jako důkaz proti jejich tvrzení že závada není na jejich straně. To jen tak pro info. :idea:

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň

Dovolat se do UPC je prakticky nemožný - minimálně utratíte 250CK... jako já při oprávněné reklamaci, kdy mne "omylem odpojili!"

Lepši je poslat fax nebo dopis, vyjde to nastejno a levněji! (Budou na vás srát stejně, ale vás to bude stát míň lovů!))

A pokud jste v Praze, navštívil bych je osobně s kusem vodovodní trubky délky tak 1,5m

a prvnímu "manažerovi", kterýho bych chytil, bych "názorně vysvětlil" tu reklamaci.......

A aby někdo neřekl, že je to návod k "terorismu", já neříkal, že ho tou trubkou máte mlátit...prostě "náhodou něco reklamujete na cestě z Bauhausu" a doma opravujete vodu, že...

a jen si nesete domů "nákup"...

Jeho "představy" vás logicky nemusí zajímat....

Je to obdobné, jako když ho navštívíte s Magnum 357 v podpažáku a protože je tam horko, tak si rozepnete bundu...

Krysa

Návštěvník pema

UPC blokuje DC++ a zpomaluje Torrenty od 17:00 hod do 0:00 hod.

Spustil jsem test z http://broadband.mpi-sws.org/transparency/ s vysledkem :

Your ISP possibly rate limits all uploads at port 6881. In our test, a TCP upload on a BitTorrent port achieved at least 45 Kbps while a TCP upload on a non-BitTorrent port achieved at least 372 Kbps.

Je tady nejaky technik z UPC aby se k tomu mohl vyjadrit ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...