Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

Jen moje mala rada, pokud muzete a pojede to, dejte jako adresu serveru https, to mi pomohlo a sosal sem normalne tak, jak jsem mel...ostatni trackery bez https jsou v uvedeny cas (tech 17 - 23 h cca) spatny, cerveny, nelze se na ne normalne pripojit a i kdyby tak to moc nejede...

ale mam dojem, ze rapid mi jel v danej cas porad stejne rychle, cili naplno...

zadna analyza paketu neprobiha. Normalne ve spicku zariznou porty a hotovo (protoze jim nestiha sit). Me na tech portech nejdou i jine aplikace. Mluvil jsem s technikem a ten mi rekl, ze az se to rozjede, at to reklamuji, ze mi vrati penize, ci daji slevu. Doslova rekl, ze na ty co pouzivaji p2p a dc z vysoka serou a tem ani zadnou reklamaci neuznaji. Takze asi tak.

Kecy. A tys mu to sezral i s navijakem, ze... A nerikal taky nahodou jaky porty? Protoze portu je celkem 65536, takze by me zajimalo jaky a jakym zpusobem to "zarezavaji". Port si muzes v kazdem p2p klientu nastavit jaky chces a bude se to mezi 17-23 hod. chovat se to porad stejne. To o te reklamaci radsi no-comment, to uz je na pomalu na na chocholouska... :-D

zdravim!

taky toho moc nestahuju, ale obcas se rad podivam na nejakej film. me to dela to, ze kdyz si spustim azureus, tak mi do 15 minut prestane fungovat internet a pomuze jedine restart pocitace. nepomohlo ani to sifrovani, fakt vyborny!!! :(

Dostalo se mi odpovedi od klientskeho centra na otazku ohledne nemoznosti stahovani od 17-23 hod.: Tímto bychom se Vám rádi omluvili za dočasně omezenou rychlost připojení v odpoledních hodinách, vzhledem ke zkvalitňování sítě pro plánovaný přechod na vyšší rychlosti může dojít k uváděnému technickému problému.

Aspon, ze to nepopiraj.

Návštěvník piposek

Ale popírali a docela solidně, jenže to je v takovém měřítku, že už to popírat nejde :-) Spíš by mě zajímalo, kdy bude ta síť zkvalitněna. Týden? Měsíc? Rok? Někde je psané do 18. listopadu, někde od nového roku, někde od března... To je o ničem takové onačení, kdy zákazník není informován :-(

Samozrejme, ze onaci, tam se ani nic jineho u nich delat neda. Kapacitu nemaji, ale novych zakazniku pribyva. Mne napsali, ze od 1.1. zacnou navysovat me 4 na 13 mega, ale o tom zda se tim vyresi problemy ve spicce uz ani slovo.

Ja zarizoval net u UPC zhruba pred mesicem a pul. Samozrejme ze mi to taky jede pekne na h***o, ale zase na duhou stranu mi jeste neprislo zadny vyuctovani. Je mozny ze v tehle dobe nebudou nic chtit? Ja myslim ze by to bylo fer...

ale asi je to spis jen pekna predstava.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...