Návštěvník Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 (Brno stred) Mate pravdu. Prijde mi ze UPC od soboty zacalo pozivat nejaky software, ktery analyzuje pakety a blokuje nektere p2p site. Nejde asi jen o blokovani nekterych portu, nekodovany torrent se mi omezuje na vsech portech - rychlosti minimalni. Pokud je BT protokol zakodovany, tak to vali (...temer...) jak za stara - dalsi dukaz ze tam asi nasadili nejaky packetfiltr. S SSH vzdalenym pripojenim - a i s nicim jinym (DC nepouzivam) ale nemam zadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník redsaq Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 Hm, nejde dc a torrenty, volal jsem jim a vyjádření bylo, že neví o žádnem blokováním či omezováním. (Plzeň) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buko Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 nevim ja s torrenty problem nemam a DC nepouzivam Pardubicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník redsaq Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 Divný, dřív jsem stahoval z torrentů i 1MB/s a teď jsem rád, když se to přehoupne přes 20KB/s. Děje se to od pátku/soboty. Na DC huby se prozměnu ani nepřipojim. Volal jsem jim, ale o ničem neví. Jsem si jistej, že chyba neni u mě. Nevíte o tom někdo víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník speedy_007 Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 Divný, dřív jsem stahoval z torrentů i 1MB/s a teď jsem rád, když se to přehoupne přes 20KB/s. Děje se to od pátku/soboty. Na DC huby se prozměnu ani nepřipojim. Volal jsem jim, ale o ničem neví. Jsem si jistej, že chyba neni u mě. Nevíte o tom někdo víc? Je jasný, že to blokujou, ať už záměrně či nevědomky jim tam něco nefunguje, je chyba určitě u nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník redsaq Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 No, v tom případě mají na tech lince dobrý experty. Já nevim jak jinak jim mam oznámit, že jim to nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 To je jasny, fakta prece mluvi za sebe... UPC bud nema potrebu hlasit do sveta jaka nova antiP2P opatreni maji, anebo pravdepodobne o tom nevi nic obecni lide na infu, pro ktery by to stejne byl jen drobny technicky detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 21. října 2008 Sdílet Odesláno 21. října 2008 Tak stahovani pres torenty je des bes bida a utrpeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. října 2008 Sdílet Odesláno 21. října 2008 DC jede jako hlemýžď. Než se stihnu vůbec připojit na sever, tak to padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 21. října 2008 Sdílet Odesláno 21. října 2008 tak pred chvili mi spadnul torrent traffic na 0 (slovy nula) ... to je masakr ... zmena portu nepomaha Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky