Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Featured Replies

Odesláno

(Brno stred) Mate pravdu. Prijde mi ze UPC od soboty zacalo pozivat nejaky software, ktery analyzuje pakety a blokuje nektere p2p site. Nejde asi jen o blokovani nekterych portu, nekodovany torrent se mi omezuje na vsech portech - rychlosti minimalni. Pokud je BT protokol zakodovany, tak to vali (...temer...) jak za stara - dalsi dukaz ze tam asi nasadili nejaky packetfiltr.

S SSH vzdalenym pripojenim - a i s nicim jinym (DC nepouzivam) ale nemam zadny problem.

Odesláno

Hm, nejde dc a torrenty, volal jsem jim a vyjádření bylo, že neví o žádnem blokováním či omezováním. (Plzeň)

Odesláno

nevim ja s torrenty problem nemam a DC nepouzivam Pardubicko

Odesláno

Divný, dřív jsem stahoval z torrentů i 1MB/s a teď jsem rád, když se to přehoupne přes 20KB/s. Děje se to od pátku/soboty. Na DC huby se prozměnu ani nepřipojim. Volal jsem jim, ale o ničem neví. Jsem si jistej, že chyba neni u mě. Nevíte o tom někdo víc?

Odesláno
Divný, dřív jsem stahoval z torrentů i 1MB/s a teď jsem rád, když se to přehoupne přes 20KB/s. Děje se to od pátku/soboty. Na DC huby se prozměnu ani nepřipojim. Volal jsem jim, ale o ničem neví. Jsem si jistej, že chyba neni u mě. Nevíte o tom někdo víc?

Je jasný, že to blokujou, ať už záměrně či nevědomky jim tam něco nefunguje, je chyba určitě u nich.

Odesláno

No, v tom případě mají na tech lince dobrý experty. Já nevim jak jinak jim mam oznámit, že jim to nefunguje.

Odesláno

To je jasny, fakta prece mluvi za sebe... UPC bud nema potrebu hlasit do sveta jaka nova antiP2P opatreni maji, anebo pravdepodobne o tom nevi nic obecni lide na infu, pro ktery by to stejne byl jen drobny technicky detail.

Odesláno

Tak stahovani pres torenty je des bes bida a utrpeni...

Odesláno

DC jede jako hlemýžď. Než se stihnu vůbec připojit na sever, tak to padne.

Odesláno

tak pred chvili mi spadnul torrent traffic na 0 (slovy nula) ... to je masakr ... zmena portu nepomaha :evil:

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague