Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Featured Replies

Odesláno

mne to zkrouhly presne na polovinu,jak up,tak down, zlodeji. pockam, jak se to zmeni od novyho roku.ale pochybuju :(

Odesláno

Ještěže nemám UPC :D

Odesláno
Ještěže nemám UPC :D

Tvůj příspěvek má hodně velikou vypovídací schopnost :)

Pochlub se co máš za providera, když už jsi přispěl takovým příspěvkem, ať se ostatní poučí, který provider je dle Tebe lepší :)

Nemám rád příspěvky tohoto typu, jejich vypovídací hodnota je totiž nulová :roll:

Odesláno

To jsem z toho jelen. Tento tyden jsem mel IP od UPC a dneska mi to zmenili zpet na IP ze stareho Karnevalu. vse mi jelo az doted.

Odesláno

Ja uz to fakt nedavam ten internet to je neco horznyho vydrzim do noveho roku pak to odhlasim tohle se fakt neda a jeste pred par mesici to byl jeden z tech lepsich internetu P2P nejdou stranky to nacita jak kdyz sere a maluje a jaky mam lagy proste internet na h***o sry ale nejak to na me prislo :(

Odesláno

Vím že má každý úplně jiné možnosti a podmínky, chtěl bych se ale zeptat co doporučíte za druh připojení. Teď jsem na UPC ale utíkám, jinou kabelovku v baráku nemáme, pevné linky jsme se kdysi zbavili, co zbývá, wifi? Poraďte pls, se v tom moc neorientuju, díky.

Odesláno

No já bych to řekl asi takto - pokud máte takovou inteligenci jakou jste napsal tento Váš příspěvek, tak UPC bude VELMI rádo když jejich řady prořídnou. A já taktéž.

Kurňa - to už Čeština nikomu nic neříká?

Někteří se tu svým stilem psaní projevují jak dementi !

Nebo jste disgrafik ???? To by Vás ovšem omlouvalo - sorry.

Odesláno
Ja uz to fakt nedavam ten internet to je neco horznyho vydrzim do noveho roku pak to odhlasim tohle se fakt neda a jeste pred par mesici to byl jeden z tech lepsich internetu P2P nejdou stranky to nacita jak kdyz sere a maluje a jaky mam lagy proste internet na h***o sry ale nejak to na me prislo :(

Ten můj příspěvek patří SEM !!

Odesláno

Kema: jen tak mimochodem, když už se tu oháníš češtinou, tak se píše stylem a ne i :wink:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague