Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zek
Rychlost je v poradku. A pokud budou dal omezovat rychlost ruznych p2p siti, urcite k zadnemu beznemu omezeni nedojde. Tezko totiz vsichni budou jen stahovat a stahovat. Bohuzel se asi opet snizi odezva, coz mi vadi ze vseho nejvic (online hry)
no o tom jesi je rychlost v poradku nebo neporadku si povime az ve stredu, ale u me ted kazdopadne v poradku neni

Tak jsem zkusil speedtest na zive.cz. 13Mbit. Ale kaslu jim na rychlost. (a uz mi opet nesviti ledka signalizujici odesilani ;))

Tak jsem zkusil speedtest na zive.cz. 13Mbit. Ale kaslu jim na rychlost. (a uz mi opet nesviti ledka signalizujici odesilani ;))

na zive.cz mi to ukázalo nějaký nesmysly 9/1,3, přitom mi to jede skutečnejch 25/1,5... když speedtest, tak jedině http://speedtest.net :wink: i když ani tam to neni přesný a občas to taky ukáže pěknou blbost...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Všichni zákazníci, kteří u dřívějších nabídek setrvali, budou moci od 1. dubna 2009 využívat jejich zcela nové, podstatně vyšší rychlosti,“ řekl Novinkám mluvčí společnosti UPC František Malina.

yea, 1. dubna se stane zazrak a vsem to pojede tak jak ma, no to sem zvedavej...

zajimalo by me treba jesi upc prikoupilo nakou konektivitu u nixu, pac sem tam videl ze upc ma 2x 10Gbps a to jako nic moc na to kolik ma zakazniku

presne tak na 300 000 zakazniku jenom 2*10Gbps, a budou se ohanet tim, ze neni zadna agregace :shock: ,asi si mysli, ze lidi jsou uplne blb****

speedtesty jsou v soucasne dobe naprosto nerealny, protoze jsou (z nejakeho zahadneho duvodu :wink: ) uprednostnovany. muzu rict, ze jsem zrovna odesilal neco 60kb/s a na testu mi to hodilo 8/1,5Mbps a to stejny i bez odesilani...

mel jsem s nima trpelivost pul roku, ale sr*t na ne, jako oni na svy zakazniky, obraty maji vysoky, tak by z toho mohli taky neco investovat...

Návštěvník Zek

na zive.cz mi to ukázalo nějaký nesmysly 9/1,3, přitom mi to jede skutečnejch 25/1,5... když speedtest, tak jedině http://speedtest.net :wink: i když ani tam to neni přesný a občas to taky ukáže pěknou blbost...

Ja se behem tech testu divam co mi ukazuje DU meter :) A tam tech 13 bylo :) Kazdopadne nad 2mbity mi je ta rychlost k nicemu.

Návštěvník Zek
Tak dnes rano to konecne slape jak ma, coz samozrejme nechci zakriknout :-). Lokalita Praha 8.

Zatim mi to jede tak napul. Pul hubu na DC jde, pul ne. Ale vzhledem k tomu, ze zcela jiste UPC nic nedelalo.. :)))

No, tak uz zase klasika. NIC. Zacatek dobrej, pak schyzofrenni zabarveni sipek vsim, co je mozne a ted zase puvodni stav minuleho tydne. Doufejme, ze ta prvni ranni vlastovka nebyla tou posledni :-D.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...