Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím všechny,

v září se s přítelkyní stěhujeme do nájemního bytu v Praze na Střížkově. V domě je dostupné připojení od UPC, nicméně momentální majitelé mají připojení od konkurenční společnosti ("á-jedna-em" :)).

Po telefonické objednávce nám bylo řečeno, že vzhledem k tomu, že se v bytě UPC doteď nevyužíval, bude pravděpodobně potřeba vrtat kvůli propojení rozvodové UPC skříně na chodbě. Koaxiální kabel (a zásuvka) v bytě každopádně je.

Může mi někdo, prosím, potvrdit/vyvrátit, zda bude vrtání potřeba?

Díky!

Upraveno uživatelem spenat

Odesláno

Může - technik na místě:) podle toho, zda jejich kabely vedou nebo nevedou do bytu.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

@spenat Zdravím, je to novostavba nebo straší zástavba? 

Odesláno

@David - UPC: Zdravím, díky za reakci, rozhodně spíše novostavba, dle katastr. úřadu byla budova dokončená v prosinci 2013. Konkrétní adresu jsem Vám zaslal do soukromé zprávy, pokud to pomůže.

Upraveno uživatelem spenat

Odesláno

Klidně mi adresu pošlete do SZ nebo zašlete fotku oné zásuvky s koaxiálním kabelem - z fotky by se mohlo dát poznat, zda se jedná o zásuvku UPC či nikoliv.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26: Díky za reakci, adresu jsem zaslal. Pokusím se dodat také fotku zásuvky (momentálně ještě na adrese nebydlíme).

Zdravím ještě jednou a přikládám foto zásuvky:

IMG_20190828_134748.thumb.jpg.1d3e51bd1fe9c5c5dec710bcd38cf8ce.jpg

Odesláno

@Adolf.Shitler: Je to datová zásuvka (viz ten prostřední konektor, který je výše než dva ostatní), momentálně takhle máme připojené UPC na stávající adrese 🙂

Odesláno

Satelitní zasuvky, také mají takto řešený šroubovací konektor.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Podle zásuvky to moc poznat nepůjde. Já mám taky stejné tango zásuvky po bytě pro rozvody UPC.

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague