Odesláno 1. října 2008 16 let jo at k tomu neco reknou, nemuzu se dockat az si to koupim a bude to i fungovat
Odesláno 1. října 2008 16 let Objednal jsem tez...uvidime. Jen by me jeste zajimalo, co bude s tim modulem u zakazniku, kteri ukonci sluzby UPC (treba z duvodu stehovani). Vrati kartu za 200,- a modul jim zustane (bude ale k nicemu). Nebylo by vyhodnejsi, kdyby UPC tyhle moduly pronajimalo stejne jako STB? Odchazejici zakaznik by vratil modul a ten by byl pro dalsi zajemce. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 1. října 2008 16 let Já teda nevím, ale v Braviích je MPEG2 dekodér, ne MPEG4, takže HD programy tam podle mě nepojedou. Nebo se pletu ?
Odesláno 1. října 2008 16 let Urcite se pletes v Braviich rady X a W je MPEG 4 par dni vysilali volne HD programy a slo me to.
Odesláno 2. října 2008 16 let Jen by me jeste zajimalo, co bude s tim modulem u zakazniku, kteri ukonci sluzby UPC (treba z duvodu stehovani). Vrati kartu za 200,- a modul jim zustane (bude ale k nicemu). Nebylo by vyhodnejsi, kdyby UPC tyhle moduly pronajimalo stejne jako STB? Odchazejici zakaznik by vratil modul a ten by byl pro dalsi zajemce. Muzes ho prece prodat nekomu jinemu, asi do fora vratim sekci bazar. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. října 2008 16 let To je jasny, ze ho muzu prodat, treba do bazaru, ale vyhodnejsi by bylo ho mit pronajaty. Nebo ne? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. října 2008 16 let tak touha zbavit se Handanu převážila nad potřebou sledovat Novu v HD a CA modul je již objednaný . . . ostatně Nova HD se v nabídce UPC dřív nebo později objeví
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.