Odesláno 2. října 2008 16 let Tak třeba se dočkáme, od 1.10.08 je NOVA HD na satelitu, tak třeba bude i na kabelu..... nevíte někdo něco víc ?
Odesláno 2. října 2008 16 let musime vsichni naraz bombardovat Malinu. Vsak on vsude rika, ze pridavaji kanaly na zaklade zajmu zakazniku ne? Tak jak na to pritlacit. Jak to vymyslime? Ja se pridavam jeste za Discovery HD, kdyz uz jsme u toho
Odesláno 3. října 2008 16 let začal jsem na upc psát aby zařídili novu hd udělejte to všichni vzhledem k tomu ze kupuju CA modul do TV a tim ztratim moznost prijmu Nova HD z DVB-T (prehazovat antenu s kabelem fakt nechci), tak zacnu UPC zcela jiste psat...
Odesláno 4. října 2008 16 let Ahoj prosím vás jaký rozlišení má Nova HD 1280x720?? a zvuk nějak 320kb/s nebo nová HD už má zvuk 5.1?? nejvíc mě štve kdyby jsem chtěl Novu HD tak musím platit navíc 150kč
Odesláno 7. října 2008 16 let Dotazoval jsem se na UPC a bylo mi sděleno, že NOVU HD ani JOJ plus neplánují nabízet. No ale známe ty jejich odpovědi
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.