Odesláno 22. října 2008 16 let Nova HD Discovery HD MGM HD AXN scifi AXN crime JOJ Plus Všechno v základní nabídce +třeba 100Kč -
Odesláno 16. ledna 2010 15 let Mně by se zase líbil nový Doku CS. Bohužel u UPC se ho asi těžko někdy dočkám...
Odesláno 25. ledna 2010 15 let No, já bych byl skromnější - přivítal bych do Starteru ARD, hlavně kvůli sportu. Proč mají u Rakouska ORF 1 a 2, u Polska TVP 1 a 2 a nám poblíž Němec (konkrétně lokalita Most) perou ZDF, ZDF info a 3SAT a na veřejnoprávní německou "jedničku" zapomínají?
Odesláno 25. ledna 2010 15 let No, já bych byl skromnější - přivítal bych do Starteru ARD, hlavně kvůli sportu. Proč mají u Rakouska ORF 1 a 2, u Polska TVP 1 a 2 a nám poblíž Němec (konkrétně lokalita Most) perou ZDF, ZDF info a 3SAT a na veřejnoprávní německou "jedničku" zapomínají? nešlo by to napsat jenom jednou? - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 25. ledna 2010 15 let no ja prave zrusil Supreme a zridil Standard. i tak je tam x programu co nikdy nevyuziju. staci mi ceske programy (ne cesky mluvici) pak eurosport HD a detske kanaly..zbytek je zbytecny protoze na vic uz neni ani cas
Odesláno 28. ledna 2010 15 let já bych chtěl Public,cartoon network,jetix play,doq a kanály discovery
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.