Odesláno 4. října 2008 16 let Zdravím, chci se zeptat jak Vám jde zvuk u kanálu VH1?Mě před asi týdnem přepínali zvuk chvíli na dolby (tuším,že je tam označen jako AC3,nebo tak nějak), pak zas na normál.Teď mám sice v tom identifikačním okénku zvuk zase normál,ale právě ten zvuk vůbec nejde a to je u hudebního kanálu trochu divný. Díkes za radu a odpovědi.
Odesláno 4. října 2008 16 let No tak vítej do klubu http://www.upczone.cz/viewtopic.php?p=25255#25255 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 4. října 2008 16 let No tak to mě teda pěkně zmrznul úsměv. Stejně jako mě STB-a to dneska několikrátTakže chybu mám hledat kde? V UPC,nebo trochu nedokonalým STB? Nebo v obojím? Zřejmě to teda vyřeším tak,že se na to dívat zkrátka nebudu. Tak díky moc za odpověď.
Odesláno 5. října 2008 16 let Zrejme nejakym nedopatrenim se na VH-1 nakratko objevi zvukova stopa AC3, STB si to zapamatuje a pak zacnou problemy, je nutny smazat vsechny kanaly a znovu je nacist, nebo se vam to nekomu podarilo vyresit i bez smazani vsech kanalu (nebo resetu do tovarniho nastaveni) ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. října 2008 16 let Nezkoušel sem, jak si radil zkusit naladit nově jenom ten konkrétní program. Příště to zkusím, určitě k tomu bude příležitost. Taky se mi zdá, že to má souvislost s AC3. Když se mi to stalo minule, tak tam ten zvuk v AC3 skutečně byl. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 5. října 2008 16 let Ono je jedno jestli to naladis vsechno, nebo jen jeden mux, spis jde o to jestli je nutne preditm smazat ty kanaly nebo ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. října 2008 16 let No právě. Příště je nesmažu, ale zkusím nově naladit jenom ten jeden multiplex. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 5. října 2008 16 let tak jsem dneska vymazal všechny kanály a znovu naladil a je to ok.u VH1 zvuk jak víno. jen u dětských kanálů už nemám název toho konkrétního programu,ale všechny je mám jako rezervu i po tom prohození z minulého týdne ze strany upc,ale to mi ňák zvlášt nevadí. jinak u nich epg jede.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.