Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, chci se zeptat jak Vám jde zvuk u kanálu VH1?Mě před asi týdnem přepínali zvuk chvíli na dolby (tuším,že je tam označen jako AC3,nebo tak nějak), pak zas na normál.Teď mám sice v tom identifikačním okénku zvuk zase normál,ale právě ten zvuk vůbec nejde a to je u hudebního kanálu trochu divný. :cry: Díkes za radu a odpovědi. :wink:

Odesláno

No tak to mě teda pěkně zmrznul úsměv. :cry: Stejně jako mě STB-a to dneska několikrátTakže chybu mám hledat kde? V UPC,nebo trochu nedokonalým STB? Nebo v obojím? Zřejmě to teda vyřeším tak,že se na to dívat zkrátka nebudu. :lol: Tak díky moc za odpověď.

Odesláno

Zrejme nejakym nedopatrenim se na VH-1 nakratko objevi zvukova stopa AC3, STB si to zapamatuje a pak zacnou problemy, je nutny smazat vsechny kanaly a znovu je nacist,

nebo se vam to nekomu podarilo vyresit i bez smazani vsech kanalu (nebo resetu do tovarniho nastaveni) ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nezkoušel sem, jak si radil zkusit naladit nově jenom ten konkrétní program. Příště to zkusím, určitě k tomu bude příležitost. Taky se mi zdá, že to má souvislost s AC3. Když se mi to stalo minule, tak tam ten zvuk v AC3 skutečně byl.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Ono je jedno jestli to naladis vsechno, nebo jen jeden mux, spis jde o to jestli je nutne preditm smazat ty kanaly nebo ne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No právě. Příště je nesmažu, ale zkusím nově naladit jenom ten jeden multiplex.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

tak jsem dneska vymazal všechny kanály a znovu naladil a je to ok.u VH1 zvuk jak víno. :) jen u dětských kanálů už nemám název toho konkrétního programu,ale všechny je mám jako rezervu i po tom prohození z minulého týdne ze strany upc,ale to mi ňák zvlášt nevadí. :lol: jinak u nich epg jede.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague