Odesláno 22. února 2009 16 let Takže je lepší teď modem asi nerestartovat. To byl pokus o vtip. Je od UPC sprosté, že když už jednou rychlosti někomu navýšší, takže je zas po nějaké době poníží. To je jak u blbečků na dvorečku. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 23. února 2009 16 let Ze to jede 2 Mb jeste neznamena ze vam neco omezili, proste muze byt pretizeny server pro mereni, ci samotna linka od UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. února 2009 16 let Sakra nepište to sem ale napište to na UPC!!!! ty vám aspoň pomůžou nebo vám napíšou proč to nejde!!
Odesláno 24. února 2009 16 let No samozřejmě jsem to testoval na více měřičích i při běžném stahování. Přímo to souviselo s předcházejícím restartem modemu (nerestartoval jsem ho já, ale restartoval se sám), tak nevím co s tím dělali. Nicméně teď už to zase jede normálně. Sakra nepište to sem ale napište to na UPC!!!! ty vám aspoň pomůžou nebo vám napíšou proč to nejde!! Od toho jste tu snad založili to neoficiální fórum, abychom se podělili o zážitky z připojení. Samozřejmě dlouhodobý problém bych na UPC hned hlásil. To by mě už štvalo, nikoli začínalo štvát.
Odesláno 26. února 2009 16 let To je kvalita,platím 570Kč EASY http://www.speedtest.net/result/415425008.png nemám mát náhodou 8Mb/s 512Kb/s???? Tyhle výkyvy jsou normální, ani ten měřák není neomylný. Taky mám mít 8Mbit, ale jsem rád, když je to mezi 5 - 7.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.