Návštěvník koubi1 Odesláno 7. října 2008 Sdílet Odesláno 7. října 2008 Ahoj, hraji hru COD 4 www.zaparit.cz a mám vysoký ping 77 nebo 60 pod 50 neklesne mám Vistu 64bit ESET smart security DDR2 8GB E8600, to snad vliv nato nemá nebo jo?? Já si myslím že za to může UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OndrejB Odesláno 7. října 2008 Sdílet Odesláno 7. října 2008 Vypnul bych firewall (alespoň na hraní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2008 Sdílet Odesláno 7. října 2008 Já jsem měl 35ping když jsem měl starý windows XP profesionál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 7. října 2008 Sdílet Odesláno 7. října 2008 To je diskuze Asi přetíženo, zkus to zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 10. října 2008 Sdílet Odesláno 10. října 2008 Já si myslím že za to může UPC. Nejsi-li spokojen, stěžuj si na UPC, zde se nic nevyřeší. Nebo jdi ke konkurenci s lepším pingem. OT: Každopádně 8GB RAM? Máš to k nějakému využití, nebo jen kvůli hrám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 10. října 2008 Sdílet Odesláno 10. října 2008 Průměrný ping za poslední tři dny na můj router v Plzni: Min Response Time (ms) Max Response Time (ms) Avg Response Time (ms) 10 180 17.45 Průměrný ping za poslední tři dny na můj router v Sokolově: Min Response Time (ms) Max Response Time (ms) Avg Response Time (ms) 11 174 20.95 Zprůměrované to jde, ale ve večerních hodinách je to slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 13. října 2008 Sdílet Odesláno 13. října 2008 Vypnul bych firewall (alespoň na hraní). Firewall na to rozhodně nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2008 Sdílet Odesláno 14. října 2008 přesněji mám 8190MB operační paměti využití herní SERVR jsem zalořil IP na mojim PC a hrajem 16lidí přes HVSl program využiví paměti max 52-55%=4258,8-4504,5MB mám Windows Vista ta sama zabíra 1400MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.